Tom Mulder terug op de radio

Tom Mulder keert terug op de Nederlandse radio. Dat vertelde de dj in RTL Boulevard. Vanaf 4 april zal hij weer te horen zijn bij Radio 10 Gold. In augustus van 2004 werd Mulder getroffen door een hersenbloeding. “Ik was in de tuin bezig en het was harstikke mooi weer“, herinnert Mulder zich. “Ik hoorde het plotseling knappen in mijn hoofd en toen was het zover.

Je hoort dat knappen en toen dacht ik wel dat het niet goed was, maar wat de consequenties waren kon ik toen niet meer overzien. Toen bleek dat mijn been het niet meer deed, ik had geen gevoel meer in mijn rug, mijn armen deden het niet meer.” Het gevolg was zeven weken in het AMC en maanden van revalideren. “Sowieso de mensen van Radio 10 zijn allemaal langs geweest op regelmatige basis.

Willem van Kooten is langsgeweest, John de Mol is langsgeweest, Erik de Zwart is langsge- weest. Dus ik heb wel van iedereen veel steun gehad.” Nu is Mulder weer fit genoeg om zijn stem op de radio te doen klinken. Vanaf 4 april presenteert hij bij Radio 10 het bekende ’50 pop of een envelop’.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen