Santegoeds: ‘Albert probeert me te naaien’

[img=300,218 left]http://7portals.regioportals.nl/multimedia/archive/00152/evert_152556h.jpg[/img]Albert Verlinde, presentator van het goed bekeken RTL Boulevard, noemt het nieuwe Talpa-programma Entertainment Live geen serieuze concurrent van Boulevard. “Ook niet in potentie“, zegt Albert in het Algemeen Dagblad over het nieuwe programma met Evert Santegoeds.

Entertainment Live haalde tijdens de tweede uitzending dinsdag 60.000 kijkers. “Zelfs voor Talpa een diepterecord“, aldus Verlinde, die het Santegoeds kwalijk neemt dat hij ‘constant heeft geroepen wat er bij Boulevard allemaal niet klopte’.

Santegoeds vindt Verlindes kritiek ‘niet netjes en niet collegiaal’. Santegoeds: “We zijn net bezig. Gun ons de tijd die Boulevard ook heeft gehad. Ons programma slecht bekeken? Ik verheug me nu al op de kijkcijfers van Alberts nieuwe talkshow.” In RTL Boulevard maakte Verlinde dinsdag grappen over de tegenvallende score van Entertainment Live. “Hij probeert me weer te naaien“, vervolgt Santegoeds. “Flauw. Albert flopte vroeger aan de lopende band. Hij heeft zelfs in dameskleding gepresenteerd om kijkers te trekken. Boulevard is zijn eerste succes.

Verlinde: “Zelfs toen we onze 1000ste uitzending vierden had Evert commentaar. Iemand die op andermans verjaardag loopt te zeiken is een nul. Wekenlang kon hij broeden op een primeur voor zijn eerste uitzending. Dat werd de scheiding van Thomas Acda. Een blunder! Klopt niets van. Verder zou ik teveel praten in Boulevard. En dan is hij zelf 20 van de 23 minuten aan het woord.” Santegoeds ontkent lelijke dingen over Boulevard te hebben gezegd. [u]AD[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen