Yorin FM gaat verder als CAZ!

SBS wijzigt de naam van de radiozender Yorin FM in ‘Caz!’. Dat zegt Gerard Timmer, radiodirecteur van SBS, in De Telegraaf. Via de website www.caz.nl kan men de ontwikkeling van de nieuwe radiozender volgen.

Volgens Timmer lijkt Caz! om meerdere redenen op een persoonlijkheid. “Ten eerste natuurlijk door de naam. De radiomarkt is ingewikkeld en zit vol.

Timmer vervolgt in De Telegraaf: “Daarom is het volgens mij belangrijk om meteen duidelijk te maken dat ons station karakter en persoonlijkheid heeft. En je kan niet zomaar een naam uitzoeken. Stel dat je voor ?Beau? kiest, om maar wat te noemen, daar hangt een heel sterke persoonlijkheid aan en is er weinig ruimte om ?merkwaarde? te cre?ren. Caz! komt niet voor in de top-10 van jongens- of meisjesnamen en was nog beschikbaar als merknaam.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen