Yorin FM gaat verder als CAZ!

Geplaatst op do 30 mrt 2006 om 11:58

SBS wijzigt de naam van de radiozender Yorin FM in ‘Caz!’. Dat zegt Gerard Timmer, radiodirecteur van SBS, in De Telegraaf. Via de website www.caz.nl kan men de ontwikkeling van de nieuwe radiozender volgen.

Volgens Timmer lijkt Caz! om meerdere redenen op een persoonlijkheid. “Ten eerste natuurlijk door de naam. De radiomarkt is ingewikkeld en zit vol.

Timmer vervolgt in De Telegraaf: “Daarom is het volgens mij belangrijk om meteen duidelijk te maken dat ons station karakter en persoonlijkheid heeft. En je kan niet zomaar een naam uitzoeken. Stel dat je voor ?Beau? kiest, om maar wat te noemen, daar hangt een heel sterke persoonlijkheid aan en is er weinig ruimte om ?merkwaarde? te cre?ren. Caz! komt niet voor in de top-10 van jongens- of meisjesnamen en was nog beschikbaar als merknaam.
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.