‘Nederland in bedrijf’ vernieuwd

[img=282,190 left]http://www.rtl.nl/programma/nederlandinbedrijf/components/presentatie/Aflevering10.jpg[/img]Het RTL 7-programma Nederland in bedrijf is volledig vernieuwd. Op zondag 2 april is tussen 21.30 en 22.30 uur Nederland in bedrijf in.. te zien. In dit nieuwe seizoen laat het actuele programma over het Nederlandse zakenleven de landsgrenzen achter zich en maakt een wereldreis waarin Nederlandse investeringen in ontwikkelingslanden worden belicht.

In iedere aflevering reist reporter Danny Rook naar een zogenaamd partnerland van Nederland, om ontwikkelingspro- gramma’s te bezoeken.

Deze programma’s realiseren Nederlandse bedrijven en de Nederlandse overheid in nauwe samenwerking met lokale bedrijven en overheden. Daarbij proeft Danny onderweg ook de sfeer en de cultuur van het land. Bij de projecten die hij bezoekt steekt hij de handen uit de mouwen, om aan den lijve te ondervinden hoe alles in zijn werk gaat. Ondertussen ontvangt presentatrice Tineke Verburg in de studio in het World Trade Center in Amsterdam een aantal gasten die betrokken zijn bij de ontwikkelingen in het land dat Danny bezoekt, en bespreekt met hen de achtergronden van de Nederlandse betrokkenheid. In de eerste aflevering bezoekt Danny bedrijven en projecten in Tanzania, en ondervindt hij hoe Nederlandse investeringen bijdragen aan de ontwikkeling van het land. In de volgende afleveringen staan de partnerlanden Sri Lanka (afl.2), Zambia (afl.3), Vietnam (afl. 4), Kenia (afl.5), Egypte (afl.6), Indonesi? (afl.7), Ghana (afl.8), Mozambique (afl.9) en India (afl.10) centraal.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen