Jellinek niet te spreken over ‘Spuiten & Slikken’

[img=174,273 left]http://www.bnn.nl/img?id=7796573&ts=1133921125000&scale=174×10000&crop=174×264%2B0%2B0[/img]Jellinek, een instelling voor verslavingszorg, is niet te spreken over de uitzending van het BNN-programma Spuiten & Slikken afgelopen maandag op Nederland 2. Dat meldt SBS Shownieuws. Het programma behandelde het onderwerp ‘bolletjes slikken’. “Dat bolletjes slikken vind ik een te serieus onderwerp om daar grapjes over te maken“, aldus R. Kerssemakers van Jellinek.

In de uitzending slikte actrice Victoria Koblenko een bolletje van melkpoeder. Dit resulteerde tot een panieksituatie in de studio, als Koblenko het bolletje niet goed doorgeslikt krijgt. “Toen stond ze op en liep ze even uit beeld“, vertelt presentator Sander Lantinga bij Shownieuws.

Daarna hoorden we een enorm braakgeluid en zag ik gelukkig onze Jan, de EHBO-man, die zich over haar ontfermde en de Heimlich-maneuvre toepaste. Na ??n keer lukte het nog niet. Bij de tweede keer deed hij een dubbele kneep. Toen zakte hij gelukkig naar binnen, dus ze heeft het doorgeslikt. (..) Ze vond het wel stoer van zichzelf dat ze het zomaar deed. Dat vond iedereen. Al met al, het leverde bijzondere televisie op.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen