Tooske: ‘Ik ben nog in dienst bij de AVRO’

[img=250,180 left]http://bilder.bild.t-online.de/BTO/promiskinomusik/2006/01/11/ragas-kaese-tussi-brief/foto-tooske-ragas-kaesekopf-475,property=Bild.jpg[/img]Met het grote succes van Tooske Ragas in Duitsland, zou ze bijna vergeten dat ze ook in Nederland nog een televisiecontract heeft lopen. Voor de AVRO presenteerde Tooske vorig jaar programma’s als Ticket en Help, ik word vader. “Ik ben nog steeds in dienst bij de AVRO“, vertelt Tooske bij De wereld draait door.

Met veel plezier. Ik heb natuurlijk aan het eind van het afgelopen jaar heel veel programma’s gedaan bij de AVRO. Ik ga in mei weer het Musical Awards Gala presenteren, na de zomer weer andere programma’s bij de AVRO.

Tooske werd in Duitsland door het slijk gehaald door het boulevardblad Bild. De blonde presentatrice zou niet kunnen tippen aan de vorige presentatrice van Deutschland sucht den Superstar, Michelle Hunziker. “Nu blijkt achteraf dat Bild zich ook al aan het voorbereiden is op het WK“, vertelt Tooske. “Dus het aanscherpen van de verschillen tussen Nederlan den Duitsland zijn in het voordeel van een krant die verkoopt op emotie en sensatie. Wat is er dan beter dan het nieuwe Nederlandse meisje dat een groot programma in Duitsland gaat presenteren te gebruiken? Het artikel ging ook echt over voetbal, klompen, kaas en caravans. (..) Irritant was het wel.

De echtgenote van zanger Bastiaan Ragas benadrukt dat Bild niet alleen haar heeft aangepakt. “Linda de Mol heeft ooit een keer een opmerking gemaakt over het Duitse volkslied. Daar is zij door deze zelfde krant op afgemaakt. Michelle Hunziker, de presentatrice van Deutschland sucht den Superstar voor mij, is door deze zelfde krant toen zij nieuw kwam uit Zwitserland ook vier maanden afgemaakt. (..) De serieuze pers schrijft dat Deutschland sucht den Superstar een goed gemaakt, succesvol programma is.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen