Jort Kelder: ‘NSE Nieuws gaat lukken’

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/55240_610_1123599981239-beau11_1.jpg[/img]Jort Kelder gelooft nog steeds in actualiteitenrubriek NSE, dat hij afgewisseld met Beau van Erven Dorens (foto) presenteert. Deze week is Kelder nog te zien als vaste presentator van de actualiteitenrubriek. Het programma ver- andert met ingang van aanstaande maandag (27 februari) enigszins. Vanaf dan heet de nieuwsshow NSE Nieuws.

Bridget Maasland gaat deel uitmaken van het team van presentatoren en de makers besteden minder aandacht aan sport en entertainment. Op de vraag of het voor Jort Kelder nu over is bij NSE, vertelt hij in De wereld draait door: “Dat is mij niet zo verteld. Bridget gaat een beetje mee presen- teren en ik geloof dat ik op tweede paasdag nog even langs mag komen. Ik geloof dat ik wel blijf presenteren zo nu en dan, maar het is ook niet echt mijn werk.

Kelder denkt dat het uiteindelijk toch nog goed gaat komen met NSE Nieuws. “Talpa heeft de ambitie om een nieuwsprogramma te maken en dat moet een beetje op zijn plaats gaan vallen. Beau is daar mee begonnen en dat gaat best goed. Je zou eens moeten kijken. Het is een stuk leuker dan je denkt. Het is nog wel een beetje hybride, het moet wat meer nieuws worden en wat minder van alles wat. Ik denk dat dat goed gaat lukken.” NSE werd gisteren door 124.000 kijkers bekeken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen