Telenovelle ‘Lotte’ zondag van start bij Talpa

Talpa begint aanstaande zondag 26 februari om 20.30 uur met de reeds aangekondigde telenovelle Lotte. De politie- serie Van Speijk moet eenmalig wijken, zodat Lotte kan profiteren van de goede lead-in van De wedstrijden. Vervolgens zijn vanaf maandag 27 februari de belevenis- sen van Lotte iedere werkdag te volgen om 19.00 uur.

Lotte, die gespeeld wordt door Nyncke Beekhuyzen, is een meisje van eenvoudige afkomst, dat in de gelijknamige serie probeert carri?re te maken.

Het enige dat haar in de weg staat is tegelijkertijd het moeilijkst te overwinnen: haar uiterlijk“, vertelt een woordvoerder van Talpa. “Lotte is lelijk en daarom wordt ze, ondanks haar uitstekende opleiding, bij iedere sollicitatie afgewezen. Uiteindelijk accepteert ze wanhopig een baan onder haar niveau, om zo in ieder geval ergens een start te kunnen maken. Bij toeval wordt ze aangenomen bij het toonaangevende modeconcern Emoda. Blijft de intelligente, lieve maar onaantrekkelijke Lotte overeind in deze harde wereld waarin uiterlijk vertoon alles is??

De telenovelle is volgens de zegsman een ‘voor ons land uniek televisieproject’. “De telenovelle is een fenomeen dat de laatste jaren is overgewaaid vanuit Latijns Amerika, en nu hard op weg om de rest van de wereld te veroveren. Lotte is reeds in meerdere landen ? waaronder Duitsland ? een doorslaand succes.” Andere acteurs in de telenovelle zijn onder andere Geert Hoes, Ilse Heus,Lars Oostveen, Janna Fassaert, Dirk Zeelenberg, Dries Smits, Lieneke le Roux, Arent Jan Linde, Filip Bolluyt, Carla Hardy en Marc Nochem.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen