Kijkcijfer voorspellen: De superhuisvrouw

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

De Superhuisvrouw (SBS6, 20:30 / 21:30) – SBS 6 heeft het nieuwe programma De Superhuisvrouw groots aangekondigd en zette zelfs een ‘unieke promotiecampagne‘ in om kijkers te lokken voor het programma dat vanavond van start gaat.

In De Superhuisvrouw helpt Anna Koetse (foto) ontregelde gezinnen uit de chaos. Anna Koetse is moeder, ondernemer ?n huisvrouw.

Koetse kwam bij SBS 6 terecht door te reageren op een oproep in De Telegraaf. “Vier dagen later zat ik op gesprek. En voor ik het wist was ik de superhuisvrouw, daar had ik helemaal geen rekening mee gehouden“, aldus Koetse in de GPD-bladen. Koetse omschrijft haar programma als een combinatie van Dr. Phil, Klazien uut Zalk, The Nanny en Hoe schoon is jouw huis. “Ik kom bij mensen die volledig de controle kwijt zijn over het huishouden. Volslagen geblokkeerd. Erger dan je je kunt voorstellen. Totale chaos. Kinderen die als verwende huisdieren worden behandeld. Mensen die zo erg in de rotzooi zitten dat ze verlamd zijn. Ze hebben het gewoon gedelete. Ik laat ze hun rotzooi door mijn ogen zien. De eerste twee dagen confronteer ik ze daarmee. Respect afdwingen. Ze willen uiteindelijk allemaal normaal zijn, vooral de kinderen, en als die dat tegen me zeggen dan doet me dat honderd keer meer. Allengs wordt het huis netter en schoner, ze moeten het zelf doen.

De eerste aflevering van ‘De Superhuisvrouw’ wordt vanavond onder meer recht tegenover de goed bekeken programma’s De re?nie (vorige week 1,5 miljoen kijkers), Hoe schoon is jouw huis? (1,2 miljoen kijkers) en CSI: NY (899.000 kijkers) uitgezonden. Bovendien brengt Nederland 3 vanavond de voetbalwedstrijd AZ – Real Betis Sevilla op het scherm.

[hr]

De resultaten

Donderdag kon men de kijkcijfers van De Superhuisvrouw (SBS 6) voorspellen. In totaal zijn er 36 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

De Superhuisvrouw (SKO-kijkcijfer: 690.000)

ONMweb.com zat met 6.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Mike – 734.000

Job – 730.000

ONMweb.com – 684.000

Xavi – 670.000

Televisiefreaks – 647.000[/quote]

Joke is de winnaar van vrijdag 17 februari

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen