‘Dancing with the stars’ met acht nieuwe BN’ers

Het succesvolle televisiepro- gramma Dancing with the stars is vanaf zaterdag 25 maart weer te zien bij RTL 4. Acht weken lang beheersen acht bekende Nederlanders, onder leiding van een professionele danspartner, elke zaterdag weer de dansvloer voor hun strijd om de finaleplaats.

Tot de vier ‘dancing queens’ behoren dit seizoen presentatrice Myrna Goossen, zangeres Edsilia Rombley, schaatster Barbara de Loor en actrice Lieke van Lexmond.

De vier mannelijke deelnemers die de dansuitdaging aangaan zijn Opsporing Verzocht-presentator Frits Sissing, stylist Maik de Boer, acteur Winston Post en ex-profvoetballer John de Wolf.

Dancing With The Stars is naast de vertrouwde zaterdagavond nu ook wekelijks op zondagavond te zien in de vervolguitzending Dancing With The Stars, De Uitslag. In deze live result-show wordt teruggeblikt op de prestaties van de vorige avond en krijgen de danskoppels te horen wie het dansveld moet ruimen. Ook zijn er optredens van nationale en internationale artiesten. De presentatie van beide shows is wederom in handen van het duo Sylvana Simons en Ron Brandsteder.

De professionele dansers stomen de deelnemende bekende Nederlanders in enkele weken klaar voor hun dansdebuut voor het grote publiek. Remco Bastiaansen danst met Lieke van Lexmond, Myrna Goossen laat zich leiden door Koen Brouwers, Peter Bosveld schittert samen met Edsilia Rombley, Barbara de Loor is gekoppeld aan Marcus van Teylingen, Roemjana de Haan leert John de Wolf de kneepjes van het dansvak, Winston Post volgt Euvgenia Parakhina op de dansvloer, Charissa van Dipte danst met Maik de Boer en tot slot zet Julie Fryer Frits Sissing op het juiste dansspoor.

De vakkundige jury, bestaande uit Cor van der Stroet, Monique van Opstal, Marcel Bake en Jan Postulart, heeft de taak om de deelnemers kritisch te beoordelen en hun prestaties van cijfers te voorzien. Tijdens de wekelijkse zondagavond-uitzending resulteert hun oordeel ?n de stem van de kijker in het einde van het dansavontuur voor ??n van de koppels.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen