BN’ers strijden om real-life soap bij RTL 5

In een nieuw programma bij RTL 5 strijden acht bekende Nederlanders om een eigen real-life soap bij deze televisiezender. Dat meldt weblog TVtoekomst. Het betreft het programma Mallemolen, dat vanaf maandag 3 april te zien is bij RTL 5 tussen 21.00 en 21.30 uur. In Mallemolen bepaalt de kijker welke van de acht bekende Nederlanders uiteindelijk te zien zal zijn met een eigen real-life soap.

De RTL-zenders volgden reeds BN’ers als Frans Bauer, Gerard Joling en Patty Brard (foto) met de camera. Wie de acht bekendheden zijn die gaan pro- beren om in hun voetsporen te treden, is niet bekend.

BN’ers strijden om real-life soap bij RTL 5

In een nieuw programma bij RTL 5 strijden acht bekende Nederlanders om een eigen real-life soap bij deze televisiezender. Dat meldt weblog TVtoekomst. Het betreft het programma Mallemolen, dat vanaf maandag 3 april te zien is bij RTL 5 tussen 21.00 en 21.30 uur. In Mallemolen bepaalt de kijker welke van de acht bekende Nederlanders uiteindelijk te zien zal zijn met een eigen real-life soap.

De RTL-zenders volgden reeds BN’ers als Frans Bauer, Gerard Joling en Patty Brard (foto) met de camera. Wie de acht bekendheden zijn die gaan pro- beren om in hun voetsporen te treden, is niet bekend.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen