1,8 miljoen kijkers voor IdolsDe kijkcijfers van zaterdag 25 februari 2006 (SKO)

[hr][img=234,190 left]http://www.rtl.nl/shows/idols3/liveshows/liveshow9/Angelique234x186.jpg[/img][u]Idols (RTL4, 20:01)[/u] ? De drie finalisten voor de halve finale van Idols zijn bekend. Ellen, Floortje en Raffa?la nemen het aanstaande zaterdag tegen elkaar op in de tiende liveshow. Angelique moest het programma gisteren verlaten. Met 19% van de stemmen zag Angelique haar droom in rook opgaan.

Floortje werd met 29% van de stemmen als eerste naar de veilige bank gestuurd. Tot verbazing van velen kreeg Ellen, die de afgelopen weken vaak op de gevreesde kruk zat, meteen daarna te horen dat zij precies hetzelfde aantal stemmen had gekregen. Raffa?la kreeg 23% van de stemmen. ?Ik wist het en het is goed zo?, verklaarde Angelique.

?Ik ben er trots op dat ik bij de laatste 4 ben gekomen. Dit zijn echt toppers, hall???!? Tegen de overgebleven meiden zei Angelique dat ze geen drama wil. ?Mama gaat weg, dus gedraag jezelf en zet hem op!? Idols, dat gisteren in het teken stond van ‘Big band’-muziek, werd door [u]1.802.000 kijkers (madl: 23.7%)[/u] bekeken. De Uitslag scoorde rond half elf ’s avonds nog 1.923.000 kijkers.

[hr][u]Schaatsen 5KM Dames (NOS, Ned2, 16:27)[/u] – De Olympische schaatswedstrijden, die in Nederland miljoenen televisiekijkers opleverden, zijn over. De vijf kilometer van de dames was gisteren de laatste Olympische schaatswedstrijd. Het leverde geen gerdroomde afsluiting op voor de Nederlandse schaatsters. Renate Groenewold werd negende, Carien Kleibeuker tiende. Het goud op de slotafstand van het olympisch schaatstoernooi is naar de Canadese Clara Hughes gegaan. Het zilver ging naar de Duitse Claudia Pechstein, die jarenlang heerste op de langste afstand maar gisteren een seconde tekort kwam voor de olympische titel. Het brons ging naar de Canadese Cindy Klassen. Na de voorbeschouwing rond vier uur ’s middags (2,2 miljoen kijkers), ging de schaatsstrijd van start. Het eerste deel (16.30 / 17.15 uur) van de vijf kilometer werd door [u]3.173.000 kijkers (madl: 76.3%)[/u] bekeken; het tweede deel (17.35 / 18.25 uur) scoorde [u]4.121.000 kijkers (madl: 72.3%)[/u]. In totaal heeft Nederland gedurende de Olympische Spelen negen medailles gewonnen.

[hr][u]Eigen huis & tuin (RTL4, 18:06)[/u] – Corine Boon, presentatrice van het RTL 4-programma Eigen Huis & Tuin, is zwanger. De RTL-presentatrice verwacht half juni haar tweede kindje. “Het wordt weer een mannetje“, aldus Boon bij het ANP. Zij en haar man Dennis Kortz hebben al een zoon van bijna twee jaar, Julian. Boon werd zaterdag in de uitzending van Eigen Huis & Tuin door haar klusjesmannen Lodewijk Hoekstra en Thomas Verhoef verrast met een hobbelpaard en een vijgenboom “die staat voor nieuw leven“. Ze maakt vooralsnog dit seizoen af. “Mits alles op zijn plek blijft zitten.” Eigen huis & tuin werd gisteren door [u]752.000 kijkers (madl: 12.7%)[/u] bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

1,8 miljoen kijkers voor IdolsDe kijkcijfers van zaterdag 4 februari 2006 (SKO)

[hr][u]Idols (RTL4, 20:01)[/u] ? A?ron, de jongste Idols-kandidaat, maakt geen kans meer om het nieuwe idool van Nederland te worden. Tijdens de zesde liveshow moest hij gisterenavond het veld ruimen, omdat hij de minste stemmen kreeg. Ellen kreeg het even benauwd toen zij als eerste moest plaatsnemen op ??n van de twee krukken. Haar ziet de kijker volgende week zaterdag wel terug.

De liveshow van Idols werd gisteren door [u]1.755.000 kijkers (madl: 23.0%)[/u] bekeken. Koppensnellers met Jack Spijkerman scoorde op Talpa tegenover Idols 915.000 kijkers. De uitslag van Idols trok na Crime Scene Investigation 1.729.000 kijkers.

[hr][u]Schoondochter gezocht (TROS, Ned2, 16:35)[/u] – De TROS herhaalde gisteren de oproepaflevering van Schoondochter gezocht met Natasja Froger. In ieder interview vertelt de blonde presentatrice hoe verbazingwekkend ze het vond dat ze door Eyeworks werd benaderd voor de presentatie van het programma. Zo ook onlangs in het programmablad van de TROS. “Ik kon het gewoon niet geloven dat ze me echt vroegen een programma te presenteren“, aldus de vrouw van zanger Ren?. “Ik heb nooit ambities gehad in die richting. Kort voordat Ralph Inbar overleed, werd Ren? voor de derde keer in de maling genomen. Daarna zei hij tegen mij: ‘De volgende keer ben jij aan de beurt!’ Ik was er dan ook van overtuigd dat ik inderdaad het slachtoffer was van een grap. Pas toen ik doorkreeg dat het echt serieus was, ben ik gaan nadenken of ik het leuk zou vinden en of ik het in me zou hebben om dit programma te presenteren. Ik heb er met mensen over gepraat, ben de pilot gaan maken en begon het toch wel leuk vinden. Ik ben altijd al begaan geweest met mensen en dat kwam er ook weer uit tijdens het opnemen van de pilot.” “Ik heb enorm veel zin in Schoondochter gezocht. We gaan niet voor snelle tv, het wordt een integer programma. Het onderwerp is natuurlijk te delicaat om luchtig of lacherig over te doen. Zo zit ik ook niet in elkaar. De mannen in het programma die heel graag een vriendin willen, gaan me recht aan het hart. Iedereen wil natuurlijk het liefst gelukkig zijn, op welke manier dan ook, en ik hoop dat ik daar een steentje aan kan bijdragen.” De herhaling van Schoondochter gezocht werd door [u]286.000 kijkers (madl: 11.5%)[/u] bekeken.

[hr][u]Andries (EO, Ned1, 21:49)[/u] – De EO startte gisteren op Nederland 1 met een nieuw seizoen van het praatprogramma Andries. Andries Knevel ging in deze aflevering van Andries op stap met tv-presentatrice Lucille Werner. Samen gingen ze langs verschillende plekken waar Lucille herinneringen aan heeft. Zo ging Lucille na twintig jaar terug naar de school, waar ze altijd de kantine stofzuigde. Ze ontmoette daar ook de leraar die ze geregeld het leven zuur maakte. Lucille nam Andries ook mee naar een manage. Het tweetal bezocht verder een glamourfotografiestudio en Andries ging met Lucille naar de kerk. De tv-presentatrice praatte met Andries over haar ambities en over de missie van haar leven: hoe ze als gehandicapte haar handicap vooral niet serieus wil nemen. Ze vertelde ook hoe ze haar handicap wist te verbergen tijdens haar sollicitatie bij Joop van der Ende en aangenomen werd. Andries werd door [u]753.000 kijkers (madl: 9.9%)[/u] bekeken. Na afloop van Andries startte de KRO op Nederland 1 met het negende seizoen van de Britse dramaserie Dalziel & Pascoe. Daarvan werd de eerste aflevering door 639.000 kijkers bekeken.

[hr]

De TOP-lijsten van deze dag zijn twee weken

na dato helaas niet meer beschikbaar.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen