Linda de Mol met ‘De slimste’

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/202219_610_1135699689968-linda03_200_200.jpg[/img]Linda de Mol is vanavond voor het eerst te zien in de dagelijkse quizshow De slimste. Bekende Nederlanders gaan hierin kennisstrijd met elkaar aan: van Jan Joost van Gangelen tot Marian Mudder, van Frits Spits tot Viola Holt en van Mat Herben tot Henk Westbroek. Cees Geel is enig jurylid en zorgt voor een informatieve en komische toelichting op de juiste antwoorden. Dit programma is reeds vier seizoenen een kijkcijferkanon in Belgi? onder de naam De Slimste Mens.

De Slimste is vanavond tussen 22:00 en 23:00 te zien na de nieuwe soap Op z’n Holland met Kim Holland (zie eerder). Bij BNN gaat vanavond rond 21:40 op Nederland 2 een nieuw seizoen van Je zal het maar hebben van start, ditmaal gepresenteerd door Ruben Nicola? (zie eerder).

De ziekenhuisserie IC keert vanavond rond 20:30 terug op RTL 5 met dertien nieuwe afleveringen. Rond 21:30 is vervolgens America’s next top model, waarna om 22:30 het nieuwe Beauty and the nerd van start gaat (zie eerder). Veronica brengt vanavond rond 22:40 de eerste aflevering van de Amerikaanse misdaadserie Criminal Minds. ‘Extreme Agressor’ is de titel van aflevering ??n. Elke maand verdwijnt er op heel vreemde wijze een dame. Als een vierde vrouw is verdwenen, wordt de hulp van het eliteteam van de FBI ingeroepen. Zij moet erachter zien te komen wat de beweegredenen zijn van de moordenaar en proberen zijn profiel vast te stellen, voordat hij weer een vrouw ontvoert.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen