1 miljoen kijkers voor RTL Boulevard


De kijkcijfers van donderdag 7 februari 2008 (SKO)

RTL Boulevard (RTL4, 18:35) – Royaltydeskundige Peter van der Vorst, die geregeld in RTL Boulevard verslag doet van al het nieuws rondom het koninklijk huis, tekende vorige maand een nieuw contract bij RTL Nederland. “Boulevard en Bouwval Gezocht gaan in ieder geval door. We beginnen nu met de opnames en ik ga ook nieuwe dingen doen“, verklapt hij op Radio 538. Van der Vorst hoopt dat Daphne Bunskoek bij Boulevard blijft. “Die blijft gewoon. Als het aan mij ligt wel.

Winston Gerschtanowitz is de vaste vervanger van Daphne Bunskoek bij RTL Boulevard. Peter van der Vorst: “Ik vind dat Winston het echt hartstikke goed doet. Daar hebben we ook heel veel lol mee. Daphne brengt meer de vrouwelijke sfeer erin en Winston meer de mannen-macho sfeer zeg maar. Ik vind die afwisseling wel goed zoals die nu is. Diplomatiek, hè? Ik hoop dat ze blijft in ieder geval.” RTL Boulevard werd donderdag door 1.008.000 kijkers (madl: 21.3%) bekeken.

Deal or no Deal (RTL5, 20:01) – Het internationale Endemol-programma Deal or No Deal is nu officieel online te spelen. Daartoe hebben Endemol Nederland en Midasplayer.com. een overeenkomst gesloten. De game is zowel gratis als tegen betaling te spelen op www.king.com. “Endemol Nederland signaleert momenteel diverse niet toegestane versies van online Deal or No Deal games op het internet“, aldus een woordvoerder. “Het bedrijf hecht er belang aan om te benadrukken dat zij ernaar streeft haar intellectueel eigendomsrechten ten aanzien van Deal or No Deal op de best mogelijke manier te beschermen. Als gevolg hiervan worden de betref- fende aanbieders door Endemol gesommeerd om deze illegale spellen onmiddelijk te verwijderen. Zonodig zullen zij strafrechtelijk worden vervolgd.” Deal or No Deal, dat in meer dan 60 landen te zien is, trok donderdag 587.000 kijkers (madl: 9.1%).

Oprah Winfrey Show (RTL4, 15:37) – Al jaren wordt gefluisterd dat Oprah Winfrey een goede kans zou maken om de eerste zwarte en de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten te worden. Oprah heeft haar keuze echter gemaakt en staat met overtuiging achter Obama. “Ik ken hem persoonlijk“, vertelt Winfrey op de site van de New York Times, via TVgids.nl. “Ik ga voor hem door het vuur omdat ik denk dat hij bewezen heeft standpunten te hebben die het waard zijn. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan, simpelweg omdat ik nog nooit eerder zo’n goed gevoel bij een kandidaat heb gehad. Ik heb nooit een kandidaat zo goed gekend als Obama, nu kan ik zeggen dat ik in deze persoon geloof.” Oprah heeft trouwens niets tegen Hillary, vertelt ze in hetzelfde interview: “Ik heb veel respect voor Hillary Clinton; dat ik vóór Barack ben, betekent niet dat ik tegen haar ben.” De Oprah Winfrey show werd donderdagmiddag door 167.000 kijkers (madl: 11.0%) bekeken op RTL 4. De avonduitzending van Oprah op RTL 8 trok 101.000 kijkers; de nachtelijke herhaling op diezelfde zender werd door 91.000 mensen bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen