Diva’s Draaien Door van start met 1,1 miljoen kijkers

Geplaatst op Fri 02 Sep 2011 om 8:37


De kijkcijfers van donderdag 1 september 2011 (SKO)

Foto: RTLDiva’s Draaien Door (RTL4, 21:28) – Het veelbesproken tv-programma Diva’s Draaien Door met Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic is donderdag met 1.095.000 kijkers (madl: 18.6%) van start gegaan op RTL 4. De realityshow waarin de diva’s allerlei klusjes opknap- pen was het vijfde meest bekeken programma van de avond en het op een na meest bekeken programma in haar tijdslot. Op hetzelfde moment trok alleen Expeditie Robinson op RTL 5 meer kijkers: 1,2 miljoen.

Voorafgaand aan de eerste uitzending zette Paay nog in op een score van tegen de twee miljoen kijkers. “Ik ben er bang voor dat het gaat gebeuren. Daar gaat men vreselijk verbaasd zijn. Weet je waarom? Irriteren is ook entertainen, hoor“, zei ze.

Expeditie Robinson (RTL5, 20:29) – Voor de dertiende editie van Expeditie Robinson reisden zestien bekende survivors af naar het noordoosten van de Filipijnen. Deze exotische plek lijkt de hemel op aarde voor Sipke Jan Bousema, Do, Sylvia Geersen, Lauretta Gerards, Patrick Martens, Esther Schouten, Jochem Uytdehaage en Sascha Visser, maar niets blijkt minder waar. Een spookachtige grot vol vleermuizen kan dit seizoen van de hemel plotseling een hel maken, bleek donderdag in de eerste aflevering, die 1.244.000 kijkers (madl: 21.0%) trok.

Onder Wibi’s Vleugels (AVRO, Ned1, 22:29) – In Onder Wibi’s Vleugels neemt Wibi Soerjadi zes bijzondere mensen onder zijn hoede op zijn indrukwekkende landgoed. Alle zes hebben ze ooit de droom gehad om beroepshalve als pianist op het podium te staan. Het talent was er zeker, maar soms neemt het leven een andere wending. “Naast het verhaal van de bijzondere pianotalenten krijgen we een uniek kijkje in het leven van Wibi. Tijdens de opnamen had ik een goede klik met Wibi, waardoor er mooie momenten zijn ontstaan“, zegt presentator Ewout Genemans. De start van Onder Wibi’s Vleugels trok donderdag 628.000 kijkers (madl: 12.6%).

Top 15
01. Journaal 20:00 (Ned1) 1.694.000
02. Hart van Nederland (SBS6) 1.285.000
03. Expeditie Robinson (RTL5) 1.244.000
04. Half Acht Nieuws (RTL4) 1.187.000
05. Diva’s Draaien Door (RTL4) 1.095.000 

06. De Reünie (Ned1) 1.064.000
07. Journaal 18:00 (Ned1) 919.000
08. Bonje met de uren (RTL4) 897.000
09. RTL Boulevard (RTL4) 892.000
10. Nieuwsuur (Ned2) 885.000

11. EenVandaag (Ned1) 859.000
12. Knevel en Van den Brink (Ned1) 837.000
13. Shownieuw (SBS6) 821.000
14. Goede tijden slechte tijden (RTL4) 796.000
15. Editie N (RTL4) 736.000

Marktaandelen (18-24u, 6+)
1. Ned1 / 18.3%
2. RTL4 / 17.5%
3. RTL5 / 10.9%
4. SBS6 / 10.8%
5. Ned2 / 6.2% 

6. NET5 / 5.5%
7. RTL7 / 3.9%
8. Vero / 3.8%
9. Ned3 / 2.8%
10. RTL8 / 2.6%

11. Eurosp / 1.4%
12. Nick / 1.2%
13. N.geog / 1.0%
14. Comedy / 0.8%
15. Discov / 0.8%

Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. RTL Nederland 34,9 %
2. Publieke Omroep 27,3 %
3. SBS Groep 20,1 %
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. RTL Nederland 34,9 %
2. Publieke Omroep 27,3 %
3. SBS Groep 20,1 %
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)


75 Reacties op “Diva’s Draaien Door van start met 1,1 miljoen kijkers”


 1. Anonymous

  Goede cijfers voor DDD en ER!

 2. Jelle

  RTL5 beter dan SBS6! Hele avond ook RTL5 gekeken, sterke programmering! Nu ook dit doorzetten nadat Expeditie Robinson is afgelopen! Dan houden ze hun kijkers vast. Afgelopen voorjaar was het één groot drama! Terechte cijfers gisteren :)!

 3. Schemerlamp

  Journaal toch weer het best scorende programma op de Nederlandse TV!!.
  (Nadenkertje!!!!!!!)

 4. Daan

  Goed begin voor beide nieuwe programma’s op RTL. Nu afwachten of de mensen het ook leuk genoeg vonden om komende weken weer te kijken. Wat mij betreft voor ER zeker.
  Vooravond van RTL5 doet het echt goed, hoewel het even afwachten is hoe deze cijfers blijven na de start van DWDD en GTST.

 5. Noah

  prachtige cijfers voor ER, ik heb het helaas gemist, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een fantastische editie is. heerlijk, Rtl5 is gewoon nummer 1 op de donderdag avond! heerlijk! en de diva’s scoren denkik door alle promotie, maar ER is toch wel een sterker merk na vorig seizoen!

 6. Koen

  Expeditie Robinson scoort goed, zeker voor een RTL5 programma. Diva’s Draaien Door heb ik nog niet gezien, moet me ertoe aanzetten dat te doen want met name Patty en Particia kan ik doorgaans niet uitstaan. Liever Geer & Goor weer terug!

 7. !#Michael#!

  1.1 miljoen is een prima cijfer. Word volgende week alleen maar meer als GTST weer van start gaat :)

 8. Levi

  Diva’s draaien door heb ik de helft van gezien en dat vond ik meer dan genoeg. Leuk dat ze een succesje hebben, maar ik haak af. Het ziet er ontzettend gescript uit, is niet grappig en Patty Brard wekt irritaties op. Wat mij betreft is het een belediging voor Joling & Gordon dat dit met hun geweldige programma wordt vergeleken. Daarnaast heeft Tatjana Simic daar echt niets te zoeken. Ze is de enige persoon die niet zo nep is.

 9. Simone

  Ik vind Diva’s Draaien Door niet leuk. Heel weinig humor. En er is geen chemie tussen de dames.

 10. Chiel

  Mark, je zat er een beetje naast met de Flodder kijkcijfers ;)

 11. zapp

  1 miljoen voor ddd. Ik ga emigreren!

 12. Bernie

  DDD scoort volgens mij nu al beter dan Geer en Goor ooit hebben gedaan ;) Verwacht trouwens wel dat de cijfers hiervan en Bonje met de Buren nog wel gaan stijgen als GTST is gestart. ER doet het ook beter dan ik had verwacht, het is toch altijd even afwachten wat een programma op RTL5 gaat scoren.

 13. Tim20 MJ

  Zojuist even DDD terug gekeken tot de helft. Best geinig eigenlijk, alleen niet zo leuk als Over de Vloer.

 14. Anonymous

  rtl5 was top gisteren! Echt van genoten! Met ER als topper. Na zoveel seizoenen blijft het gewoon een top programma!

 15. kijker

  walgelijk, ordinair en die cijfers zakken wel hoor, das alleen nieuwsgierigheid van de eeste uitzending, wat een vreselijke types bij elkaar, totaal geen beschaving, zielig, en maar denken dat ze geliefd zijn, rijp voor de psych. ik kijk echt geen 2e keer meer

 16. anonymusje

  Ach het haaalt het niet bij Gordon en Joling, die zijn nl wel leuk, dit is zo geacteerd en nog slecht ook.

 17. Cees

  ER is toch Emergency Room? Amerikaanse serie

 18. moi

  wat verbaast is dat het zo geproduceerd in elkaar zit, alles voor de kijkcijfers, maar dit is echt hopeloos niet leuk.
  brard lijkt wel een tokkie, schreeuwend en dom as ever. alleen tajana houdt zich goed.

 19. moi

  ach zo jaja

 20. robb

  kopie hard en actie das lekker makkelijk scoren voor de dames,sorry het is zo gemaakt ze zijn er niet om die mensen te helpen maar die mensen zijn er voor hun,en daar worden ze voor beloond met nieuwe spullen .

 21. moi

  wel erg toevallig de dierenbescherming tegelijk met de cameras he?

 22. not

  geef mij maar expeditie robinson haha!

 23. Anonymous

  ER = expeditie robinson ;)

 24. Cees

  Nee hier wel maar het de ziekenhuisserie

 25. Cees

  net als weo

 26. Anonymous

  Super score voor ER. Het is ook gewoon echt een heel leuk programma. Dat kan ik niet zeggen over DDD. Tenzij 1 van die D’s voor dood gaat staan tune ik niet meer in op dat programma. Wat een verlepte has been TV was dat zeg. Zo treurig, zielig en nep dat het zelfs niet meer grappig was om die dames uit te kunnen lachen.

  Over de Streep was wel weer erg sterk. Blijf het toch jammer vinden dat commerciele omroepen naast het geld verdienen niet iets meer doen aan het bouwen van een positieve maatschappij. Je ziet ook dat bedrijven als IKEA of de Rabobank naast het verdienen van bakken met geld wel hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om maatschappelijke bewustwording. Dat zou een onderneming als RTL ook moeten doen, zeker gezien de positie die het heeft in deze maatschappij. Teleurstellend

 27. Cees

  ER is een ziekenhuisserie

 28. Jimmy

  Wij hebben Jong Oranje op RTL7 met 0-1 zien winnen van Bulgarije!

  Vanavond het grote Oranje.

 29. Mark

  Moet toch wel lachen als al die programma’s die van de SBS groep naar RTL zijn gegaan ineens als een tiet scoren (ER & HGT).

  Om nog maar niet te spreken van al die SBS sterren die zijn overgestapt. En nu Guido ook nog weg. De enige ster die overblijft is Piet Paulusma.

 30. gtstfites

  @Jimmy ik ga voor de grootste nederlaag ooit voor San Marino, want Huntelaar staat in de spits

  GTST verdiend meer kijkers dan 1,5 miljoen vanaf maandag.

 31. Cees

  De omnibus edition van Eastenders trekt ook veel kijkers

 32. Mark

  Chiel, wat zei ik dan over Flodder? Kan me alleen herinnneren dat ik zei dat de films als een tiet gingen scoren. Iemand anders zei wel dat de serie ook goed zou scoren.

  Mss was/is het mooi weer? Of mensen kijken al Ned. 1 en RTl 4 op dta moment. Had gewoon weer 8 uur moeten komen. Ik heb er ook niet aan gedacht, vind 6 uur een vreemde tijd.

 33. robb

  volgende weel overspel op ned 1 lijkt me een goede serie en college toer met yoep van ‘t hek op ned 2 en ER op 5 dat word opnemen en geen ddd.

 34. Mark

  Nieuwe voorspellingen!!!

  RTL 4 wint van Oranje (1-0)!

  Voetbal op Veronica 1.680.000
  Holloand’s Got Talent 1.750.000
  Wolverine (tv premiere) 450.000
  Bruce Almighty (11e x op 6) 395.000 :lol:

 35. Mark

  Zou trouwens ook best kunnen dat Bruce Almighty toch weer veel kijkers gaat trekken en Wolverine gaat teleustellen (= meer een mannenfilm, en die kijken al voetbal of The Marine & VI op 7). Maar dit zouden mooie cijfers zijn voor vanavond.

 36. Cees

  Het is helemaal hopeloos hier iedereen kijkt alleen maar naar rtl of sbs het worrdt tijd om een beetje op te groeien

 37. Anonymous

  Leuk dat afronden van kijkcijfers. Het Bejaardentriootje 1,1 miljoen en E.R. 1,2 miljoen, maar in werkelijk heid zit de eerste eronder en de tweede erboven, verdwijnen er 50.000 kijkers in het nadeel van E.R. in de afronding :P

 38. Levi

  Het was trouwens duidelijk geen goede zet om The Mummy Returns na Expeditie Robinson te zetten. Ruim een miljoen mensen haken af na ER. Ze hadden daar beter direct al kunnen beginnen met Holland in da Hood

 39. Cees

  Hopelijk wordt je net zo uod als de mensen die je wegzet

 40. Anonymous

  Hoeveel van die 1.095.000 kijkers zitten trouwens in de voor RTL enigst interessante doelgroep? DIt is immers het kijkcijfer en marktaandeel voor 6+ dus daar moeten alle tienertjes tot 20 en de mensen boven 49 nog van af en dan is de vraag of er dan nog voldoende reden tot feeststemming is.

  Het is trouwens een gevaarlijk cijfer net boven het miljoen. Ik bedoel, scoor je 1,6 miljoen en volgende week is het 1,4 of 1,5 ach so what maar ga je nu 200.000 naar beneden wordt het lastiger omdat 1 miljoen toch die magische grens is

  In elk geval niet de 2 miljoen die Paay verwachtte of de drie miljoen door de persoon die duidelijk wordt gesponsord door haar telefoonfabrikant ;)

 41. Mark

  Maandag mag iedereen de hele avond naar SBS 6 gaan kijken: tussen 18:00 – 01:00 uur alleen maar NL-programma’s. En alles is ook nog eens in HD en wordt ondertiteld op TT 888. Da’s pas service!

 42. Mark

  Cees, E.R. is een ziekenhuisserie, ER is Expeditie Robinson. :lol:

 43. Sanoma-fan

  René van der Gijp stopt tijdelijk zijn mediawerkzaamheden. De geliefde voetbalanalist wil het even wat rustiger aan doen.

 44. Peter

  @Mark Gaat niet gebeuren…..

 45. Peter

  @Sanoma fan bron?

 46. Louwter

  @Peter; http://www.ad.nl/ad/nl/5601/TV-Radio/article/detail/2886085/2011/09/02/Vermoeide-Van-der-Gijp-stopt-tijdelijk-met-VI-en-538.dhtml

 47. Sanoma-fan

  vk.nl

 48. kwikjealex

  Wat mooi dat Expeditie Robinson goed scoort, mooi programma en een hele prestatie dat een programma zoveel seizoenen goed blijft lopen.

 49. Cees

  ok

 50. Martijn

  Kijk aan! Rtl5 is nog maar net begonnen en scoort nu al geweldig met ER,SYTYCD en de vooravond ( topchef en wie is de chef).Wat moet dat volgende week dan wel niet gaan worden voor de zender.
  Super vooravond en maarliefst 481.000 kijkers voor wie is de chef. Dat is een goede zet geweest van Remco van Westerloo. Goed dat ze 2 weken eerder begonnen zijn dan de concurrentie op dat tijdstip. Ik ben inmiddels zo verslaafd aan deze vooravond, dat je mij mogelijk niet meer ziet zappen naar Ned3 of Rtl4.

 51. Flippo

  Wie is de chef 500.000 kijkers!

 52. henk

  Als dat door gestoken kaart is met die dierenbescherming. Dan zijn de makers van het programma gewetenloze criminelen.

 53. Scoob

  DDD, zo kansloos. Overhyped en daardoor 1+ miljoen kijkers. Maar kwaliteit zal zegevieren en Ex Robinson zal overwinnen en doorgroeien na 2+ miljoen

 54. Michel

  @Mark Maandag moet naturlijk iedereen naar Fort Boyard kijken om 20.30 op NED3!

  En daarna vooruit: Waar is de Mol op SBS6

 55. Jaap

  Waardeloze show met dat nep-gelach van Patty, echt vreselijk slecht.

  Tatiana blijkt gewoon een keurig net mens te zijn trouwens…

 56. Mark

  Estelle Gullit en Angela Schijf ook in Waar Is De Mol? Wat een line-up: alleen maar grote namen dit seizoen. Ik gun Johnny wel hoge cijfers, maar ik gun het SBS niet, wegens wederom verkeerd programmeren: er komt maandag téveel op tv om boven het miljoen uit te komen.

 57. Mark

  Michel, ik kijk maandag ook naar Fort Boyard, dat met gemak de 800.000 – 1.000.000 moet kunnen halen, zeker na een nieuwe DWDD. RTL 4 gaat ook flink scoren met de middaag series zo direct na een nieuwe GTST. Blijft niet veel over voor Undercover Boss (Holland’s Next Top Model, V.I. en Radar/Spoorloos komen ook nog). Ik vrees 500.000 kijkers. WIDM zou nog wel de 700.000 kunnen halen.

 58. aubry

  Ze mogen wel opschieten met de opnamen voor de diva’s achter de rollator verdwijnen.

 59. Chiel

  De diva’s draaien door viel wel wel wat tegen, had een soort Over de vloer verwacht. Erg grappig was het dan vaak ook niet. Patty maakte wel veel goed, wat speelt ze het toch weer ‘naturel’ :)

 60. Owen

  Vond die Diva’s wel grappig. Tatjana blijft een lekker ding. En die Patty ik weet niet wat het is maar ze kan echt entertainen… geweldig! Ik vind haar beter in dit soort programma’s dan in shows.

 61. kritische kijker

  De kwalitatieve kijker was alleen even voor het journaal achter de tv gekropen. Voor de pulp zaten toch weinig kijkers op de bank .

 62. Timo H

  Goeie premiere score voor ER op RTL5. Maar niet slim om Holland in da Hood niet gelijk erna in premiere te laten gaan. Tenzij het aantal episodes niet matcht met het aantal van ER.
  Ook DDD heeft een goeie score voor de premiere. Bonje met de Buren is wat minder dan vorig seizoen, maar dat wijt ik eigenlijk aan de slechtere lead-in van de GTST herhaling. Volgende week verwacht ik dat beide programma’s gaan stijgen met tenminste 5%. Maar ik ben wel benieuwd wat de 20-49 score is van beide, omdat denk ik vooral DDD een grote vertegenwoordiging van de 40-plus kijkers heeft en minder van de 20/30-ers.
  SBS6 scoort typisch met de back-to-back episodes van House.
  Net5 heeft een slechte score voor de premiere van Marley & Me met o.a. Jennifer Aniston.
  TV-lab op NED3 scoort ook niet echt gisteren net als de andere dagen. Ik heb er nog niks van gezien, maar ik ga zondag ff kijken als het weer buiten waarschijnlijk weer instort of er nog wat boeiends tussen zit.
  En NED1 heeft ook weer een typische score met het altijd goed scorende Journaal en Ik Vertrek.

  Ondanks dat er voor mij niks must-see tussen zit op primetime donderdag, is er veel variatie qua programma’s op de buis.

  Vooruitblik op vanavond:
  Zal een strijd tussen HGT en Oranje op Veronica worden, waar denk ik HGT gaat winnen tussen 20.30 en 22.30 uur.
  Ik ga vanavond weer lekker Big Brother US kijken en House of een film. Ik moet de laatste Transformers nog kijken ook.

 63. A. Pietersen

  Het verwijt dat de Nederland 1 kijker alleen de afstandsbediening op 1 kan zetten is nu wel achterhaald. Het lijkt dat nu alleen de kijkers van RTL4 aan deze kwaal lijden. Wat een triestheid dat ruim 1 miljoen mensen naar onzin zitten te kijken. Mag toch hopen dat in ieder geval een gedeelte straks gewoon naar Nederland 1 overschakelt of naar RTL7 met EL-voetbal.

 64. Timo H

  @Mark: De maandag wordt zeker een leuke strijd dit najaar tussen de zenders. Ned1 met o.a. Radar. NED3 heeft Fort Boyard, het enige programma wat ik live ga kijken. RTL4 met CSI:, Bones en Covert Affairs (dat hopelijk gaat groeien nu het aantal huishoudens dat tv kijkt weer gaat stijgen door het einde van de zomer). RTL5 met HNTM en als het goed is Project Runway NL. RTL7 met het steeds beter scorende VI. SBS6 met de nieuwe avond van WIDM en Undercover Boss. Net5 zal in oktober ook wel weer met Grey’s Anatomy beginnen met Body of Proof erna. Veronica met de film die bij een premiere wel goed kan gaan scoren.
  Het wordt een druk najaar, maar gelukkig zijn er naast de vertrouwde shows ook een aantal nieuwe shows voor de liefhebbers.

  Persoonlijk worden de laatste 2 weken van September erg druk omdat alle US shows dan in premiere gaan met veel nieuwe shows. En over 1,5 week al de finale van Big Brother en de premiere van Survivor (ER). Ik kan niet wachten. Het was een lange zomer weer wat betreft TV.

 65. David (2)

  @Timo H:

  Ik gok dat de verliezers van dat rijtje SBS6 worden (spreekt voor zich) en Ned.3. Fort Boyard. Ook ik heb met de natte haartjes op de bank vroeger dit programma gekeken. Maar dat was toen. Toen, zonder internet. Toen, zonder of met amper commerciele tv. Toen, zonder Fear Factor. Toen, toen ik kind was.

  Ik ben heel erg bang dat dit zo erg gaat tegenvallen. Het was leuk in die tijd. De jongeren van nu zullen het sowieso niet spannend genoeg vinden, en voor de ouderen die het programma van vroeger kennen valt het waarschijnlijk tegen. Ik gok op 400.000-500.000 maximaal gemiddeld over de serie.

 66. TheCarcass

  paar quotes uit het programma :

  Reden voor Patries om iets te kirren van Chanel rubberen laarzen die helaas kwijt waren. Patries die een overall en een gestreept truitje aantrok, zodat er voldoende ruimte voor haar borsten was. Ze zei het echt. Bah

  Zwaar werk zat er niet in, volgens Brard. “Dat kunnen wij met onze nagels niet.” Rot op. Tatjana leverde eigenlijk nog de beste prestatie. Met haar ordinaire charme wist ze menig buurman voor haar karretje te spannen.

  (Oooh buurman wat doet u nou)

  Als je één blokhut hebt, dan heb je 3×3 meter. Dus als je twee blokhutten naast elkaar zet, kom je uit op 6×6. Nou ja, volgens Patty dan. Tuurlijk, Patty. Schandelijk was het stiekem weggooien van de orchideeënverzameling van de eigenaresse van de vogelopvang. Die was zeer aan haar bloemen gehecht. Het ontbrak Brard aan lef om haar wandaad toe te geven. Een volkomen gebrek aan respect voor de persoonlijke bezittingen van een ander dus.

  en dat is dan TV
  mensen die al jaren met hun bedrijf bezig zijn hoe goed of slecht dan ook worden zo dus even misbruikt voor “kijkcijfers”

  ben blij dat ik geen TV geld meer betaal en alles GRATIS kijk via internet
  zeg nou eerlijk , wil jij hiervoor betalen (elke maand)

 67. insider

  en voor een zelfbenoemde helderziende, oh nee dat werkte niet bij patty, is de uitspraak 3 miljoen kijkers net zo lachwekkend als dit trio, haha. nog te dom om te weten dat dit leedvermaak is ook nog. en maar kirren kijk eens hoeveel mensen van me houden, potsierlijke nonsens.

 68. Antonius

  Nou ik vond Patty echt ge-ni-aal!! Wat een heerlijk hysterisch mens en schreeuwt wat in haar opkomt, ik mag haar wel!
  Volgende week gewoon weer kijken!

  Expeditie Robinson was top! Al vraag ik me af hoeveel mensen er in de samensmelting zullen komen en of deze reeks dan niet te lang gaat duren?

 69. gorr

  Diva’s Draaien Door was erg leuk.. Het was niet gemaakt grappig. Het was ook niet de intentie om grappig te gaan doen en dat was een enorme meevaller. Het was gewoon een help-programma met de nodige humor en over de top divagedrag. Patty trad wel een beetje op de voorgrond, maar ach, ik vind het helemaal geen slecht drietal.

 70. insider

  niet gemaakt…. kom nou, produktie had natuurlijk wel de dierenbescherming gebeld o o wat toevallig he en een gebroken nagel och jee hoezo niet gemaakt, wat eenslechte vertoning zeg.

 71. satter

  Er zijn dus daadwerkelijk mensen die DDD leuk vinden!

 72. Erik

  Was een erg leuke eerste aflevering. Ik hoop dat dit net als over de vloer ook op dvd gaat worden uitgebracht. Dit kan echt een gigantische hit worden. Vind patricia het leukste. Zelf heb ik niet zoveel met patty maar vond haar soms best grappig

 73. leny

  alleen tatjana komt netjes over de taal van patty het is hier een tyfus zooi bah
  een keer gekeken wat een vreselijk programma.

 74. insider

  en o o o wat zullen de volgende kijkcijfers gezakt zijn. populariteit niet verwarren met een malige nieuwsgierigheid hoor.

 75. heidi

  waroom komt dat er altijd zo laat erop

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.