Holland’s Got Talent – Popstars: 5-0

Geplaatst op Sat 07 Aug 2010 om 10:15


De kijkcijfers van vrijdag 6 augustus 2010 (SKO)

Holland’s Got Talent (RTL4, 20:31) – De RTL 4-show Holland’s Got Talent wist vrijdagavond opnieuw meer kijkers te boeien dan de concurrerende tv-show Popstars van SBS 6. Waar Holland’s Got Talent 1.396.000 kijkers (madl: 26.9%) noteerde, kwam Popstars niet verder dan 947.000 kijkers (madl: 18.3%). Daarmee staat het 5-0 voor RTL 4 in de talentenjachtoorlog met SBS 6. “In het begin dachten we nog dat we van Popstars zouden verliezen“, vertelt Got Talent-jurylid Gordon.

Gordon had nooit gedacht dat Holland’s Got Talent ruim zou gaan winnen van Popstars. “We staan recht tegenover elkaar geprogrammeerd en dat is natuurlijk een strijd. We hadden heel bescheiden ingezet en dachten dat we het zouden verliezen, want Popstars is natuurlijk ook een heel groot merk geweest afgelopen seizoen. Ze waren heel groot en dan blijkt gewoon dat we daar gigantisch overheen gaan.

Holland’s Got Talent weet tot nu toe gemiddeld ruim 1,2 miljoen kijkers te boeien; Popstars, dat nog niet boven de miljoen kijkers is uitgekomen, blijft steken op 869 duizend kijkers. Volgens Gordon is Got Talent veel oprechter. “Ik heb natuurlijk een draaiboek en weet wel wat er gaat komen, maar het is niet gescript. Er worden geen grappen uitgeschreven, zoals Marc-Marie Huijbregts dat nodig heeft.

Ik Weet Jij Deed (TROS, Ned3, 21:15) – In de tv-show Ik Weet Wat Jij Deed, momenteel in de herhaling op vrijdagavond, gaan personen onder hypnose en worden ze in situaties gebracht waarvan ze zelf niet weten hoe ze zullen reageren. De presentatie is in handen van Jan Smit. Hij is niet de enige zanger die nu veel succes heeft als tv-presentator. “Iedereen heeft z’n eigen programma. Ik vind Gerard Joling heel goed. En Frans Bauer past echt bij het programma Bananasplit. Op zijn manier doet hij dat heel goed“, zegt de Volendammer. Ik Weet Wat Jij Deed werd vrijdag door 156.000 kijkers (madl: 3.0%) bekeken.

Knevel & Van den Brink (EO, Ned1, 23:10) – Het tweede deel van de late night-talkshow Knevel & Van den Brink 2010 is deze week van start gegaan met gemiddeld 803 duizend kijkers. Daarmee behalen Andries Knevel en Tijs van den Brink mooie cijfers op de late avond, maar weten zij niet de kijkersaantallen te evenaren die ze in mei en juni behaalden. Naar het eerste deel van hun vierde seizoen Knevel & Van den Brink keken toen gemiddeld 1,052 miljoen kijkers. Dat het er nu wat minder zijn, heeft volgens het duo niets te maken met komkommertijd. “We weten uit ervaring dat ondanks de zomer er veel te bespreken valt. Alleen al omdat de regeringsformatie nog in volle gang is.” De uitzending van vrijdag trok 755.000 kijkers (madl: 15.0%).

Top 15
01. Journaal 20:00 (Ned1) 1.764.000
02. Holland’s Got Talent (RTL4) 1.396.000
03. Hart van Nederland (SBS6) 1.242.000
04. Half Acht Nieuws (RTL4) 979.000
05. Popstars (SBS6) 947.000

06. Shownieuws (SBS6) 921.000
07. Flikken Maastricht (Ned1) 807.000
08. Journaal 18:00 (Ned1) 789.000
09. Nova (Ned2) 779.000
10. Journaal 22:00 (Ned2) 756.000

11. Sportjournaal (Ned1) 755.000
12. Jan Smit De Zomer Voorbij (Ned1) 755.000
13. Knevel & Van den Brink (Ned1) 740.000
14. EenVandaag (Ned1) 735.000
15. Muziekfeest op het plein (Ned1) 700.000

Marktaandelen (18-24u, 6+)
1. RTL4 / 20.0%
2. Ned1 / 18.6%
3. SBS6 / 16.2%
4. Ned2 / 7.3%
5. Vero / 5.8%

6. Ned3 / 5.2%
7. RTL5 / 3.8%
8. RTL7 / 3.4%
9. NET5 / 2.9%
10. RTL8 / 1.9%

11. N.geog / 0.9%
12. Discov / 0.7%
13. MTV / 0.6%
14. An.pl. / 0.4%
15. Comedy / 0.4%

Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 31,1%
2. RTL Nederland 29,1%
3. SBS Groep 24,9%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)

76 Reacties op “Holland’s Got Talent – Popstars: 5-0”


 1. Siep

  Ai kattekop Gorden moet even natrappen…. jammer. Wees een goede winnaar!

 2. even iets wat op valt

  EVEN IETS WAT OP VALT,
  DAT VERONICA ZO GOED GAAT DE LAATSTE TIJD,
  BETER DAN 2009

 3. Iemand

  Dat van Marc-Marie had ie nou weer net niet hoeven zeggen…

 4. JaJa

  Maar het mag wel.

 5. !#Michael#!

  Reactie op Siep: Reactie op Iemand:

  Hij geeft gewoon een reden aan waarom hij denkt dat HGT oprechter is dan POPSTARS… de waarheid is hard, en die mag kennelijk niet benadrukt worden?

 6. Jasper

  Eurosport is verdwenen :(

 7. Kees

  Ik heb weer even gekeken naar Popstars, de nep druipt er vanaf. Vooral dat gedoe met die vermomde talenten stoort me en komt erg in scène gezet over.

 8. Anoniem

  Bij popstars is alles in scene gezet. Ik zag iets dat maurice iemand achterna ging! Echt zooo nep was dat

 9. Michael

  En Popstars duurde netto ook nog eens 20 minuten langer..

 10. webster

  10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ……………

  SBS mag nu van mij aftellen……… Naar de ondergang!

 11. Martijn

  Beetje overbodige uitzending van HGT, die wel degelijk in elkaar is gezet uit armoede. Volgende week gelukkig de liveshows!

  Popstars heeft met een marktaandeel van 18,3% ook prima gescoord gisteravond!

 12. Martijn

  Reactie op Kees:Er wordt zeker nog elke keer gevraagd of de mystery popstars zich bekend wil maken? :D Overbodige vraag want het gebeurd toch nooit!

 13. Anonymous

  Reactie op Martijn: Wat wil je dan? Kijkers moeten toch beweegredenen horen of zien waarom iemand wel of niet naar de liveshows mag?

 14. Daan

  Precies zoals verwacht. Door deze nutteloze terugkijk uitzending van HGT stijgt PS ten opzichte van vorige week waar HGT inlevert. Opvallend blijft wel dat zelfs een uitzending met herhalingen het nog wint van het ooit zo grote PS. Niet pesterig bedoelt, maar ik denk dat SBS echt met een hele grote kater zit over dit begin van het nieuwe seizoen. De hoop zal nu op Geer en Beau op de zaterdag zijn gevestigd. Tegenover My name is zal dit nog wel aardig scoren maar ik ben toch bang dat de show onderuit gaat als IHVH weer wordt geprogrammeerd.

 15. Anonymous

  Reactie op Daan: HGT inlevert? Kleine 4000 kijkers haken af…Waar heb je het over?

 16. Daan

  Reactie op Anonymous: 4000? Het is ten eerste 72000 maar ik bedoel ook van het totale aanbod. Vorige week keken 100000 kijkers minder naar een talentenjacht welke deze week volledig naar PS zijn gegaan. MA is gedaald.

 17. Amanda

  Reactie op Martijn: Als je even goed had opgelet…had je gezien dat er wel degelijk een mystery popstar zich bekend heeft gemaakt

 18. Ano Nymous

  Ik kijk niet naar zulke shows, maar naar mijn idee ís HGT ook oprechter, aangezien de verscheidenheid aan talent. Ook talent zoals dansgroepen en daarmee kan je minder faken dan bij zang.
  Ook is HGT de enige geweest die het qua talent écht bij het juiste eind had, )(Popstars daarentegen is nog steeds zoekende en moet hun kandidaten op Internet ronselen)…
  Ik bedoel Waylon, daarvan kan je toch zeggen dat het hem redelijk voor de wind gaat. Terwijl we van de Popstars winnaars nu al zo iets hebben van ‘wie waren dat ook alweer’…

 19. Anne

  Wat een kut opmerking over marc-marie. Jezus Gordon, ben je jaloers?
  Vind Marc-Marie leuker met zn opmerkingen dan Gordon.

  Maar vind HGT leuker dan Popstars.
  Maar snap niet dat Dan Karaty meedoet in de Jury, terwijl hij zoekt naar het talent van Holland.. Hij is geboren en woont nog steeds in New York,,. Er zijn zat Nederlandse Choreografen die zijn plek hadden kunnen innemen. Maar het is de naam DAN KARATY zit in onze jury.. Wauw….

 20. Chiel

  165.000 kijkers voor Dennis en Valerio vs Rembo en Rembo. Beste aflevering tot nu toe. Hoe droog die mannen en Valerio zijn; geweldig! Maar met twee talentenjachten. Shownieuws vroeg maar 300.000 kijkers, vooravond NET5 ook geen succes… Er zal toch wel wát op sbs lukken dit jaar?!

 21. Ano Nymous

  Reactie op Anne:
  Ik ken die hele man niet eens.

 22. Steffan

  @Martijn Deze uitzending was om de kaartverkoop wat te promoten, i guess.

 23. Jannie

  Reactie op Anne: eerlijk gezegd snap ik je probleem niet zo echt. Ik vind Dan het prima doen in de jury. Geeft tenminste goed commentaar in tegenstelling tot die circusartiest die bij sbs erbij zat. En inderdaad wonderbaarlijk dat HGT met een herhalingsaflevering nog beter scoort dan PS. Dat moet toch wel pijn doen!

 24. Michael

  Reactie op Chiel: Hehehe “die mannen én Valerio” om even te benadrukken dat hij minder man is? ;)

 25. WOKKELTJE

  Wat zijn jullie daar bij HGT een verschrikkelijk zielig hoopje mensen zeg.
  Ik begin gewoon een grote hekel aan jullie te krijgen.
  BLEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
  Het intereseert me helemaal niet wie de meeste kijkers heeft gehad.
  Ik vind het veel voornamer waar het leuk en gezellig is om naar te kijken.

 26. Michael

  Reactie op WOKKELTJE: Heeft er iemand een pilletje van dit type?

 27. Martijn

  Reactie op Amanda: Die ging dan waarschijnlijk niet door :)

 28. Anne

  Reactie op Jannie:

  Ik snap gewoon niet dat een “Dan karaty” het talent van Holland moet kiezen.

  En goed commentaar? Was toen ooit een jongen die ging rappen over een meisje dat zelfmoord pleegde (prachtig trouwens).
  Nou onze Dan kon daar geen woord van verstaan, maar! Hij voelde de emoties..
  Jaa hoor, kom op. Het is gewoon de naam. Dan Karaty zit in de Jury!!

  Kom op zeg.. Je ziet toch ook geen Stanley Burleson in Britains got talent?

 29. Mina Snijkamp

  Wacht maar tot de liveshows beginnen! HAHAHAHAHAHA! Dan is HGT kanszloooozzzzz

 30. JP

  Heeft IEMAND gemerkt dat SBS 6 nu echt alles in de strijd gooit? De uitzending begon om 20.25 en het eerste reclameblok was er pas om 21.20. Een recordtijd van 55 zonder reclame op SBS 6. :D

  Wat mij betreft ook de laatste keer dat ik gekeken heb. Ik heb HGT opgenomen en kijk daar nu al meer naar uit. Popstars heeft allemaal middelmatige talenten. Ik weet nu al niet meer wie er gisteren in zaten. Daarnaast ook nog heel langdradig. Ik was de uitzending al zat en zat te wachten totdat het afgelopen was.

  Henk Jan Smits is na de eerste serie Idols ook te bewust van de camera’s. Waar zijn de ooit “uit het hart” reacties gebleven?

  Mystery Popstars zouden zich massaal hebben aangemeld. Bullshit. Ze krijgen gewoon betaald om daar met hun kop te verschijnen. En dan filmpje vooraf, alsof het broertje van het neefje van de buurvrouw van diens collega (die MP is) echt zo belaagd wordt. Hilarisch! Not…

 31. JP

  Reactie op Mina Snijkamp: Ja, maar die beginnen pas in 2016.

 32. Daan

  Probleem van PS is dat het veel te veel van hetzelfde is en dat weken lang. Nu is veel auditiebeelden uitzenden lekker goedkoop, maar de kijker laat toch duidelijk weten het zat te zijn. Tov andere seizoenen verliezen ze 0,5 tot 1 mln kijkers. Wekelijks 2,5! uur beelden van kandidaten die niet kunnen zingen (op een enkele uitzondering na), veel hetzelfde commentaar van een niet aansprekende jury, dezelfde emoties (tranen of woede) bij de kandidaten, het liefdevol opvangen door Geer en Nance, de stukjes waarbij de echte artiest wordt gekoppeld aan veel kandidaten die dit nummer hebben gekozen en de erbarmelijke zangkwaliteiten duidelijk te horen zijn tov de echte artiest, de mystery popstar van het kaliber B of C ster, etc, etc. Ze kunnen net zo goed een van de vorige seizoenen herhalen want het is volledig een kopie. De verveling bij PS sloeg bij mij gisteren, omdat ik de herhaaluitzending van HGT ook armoe vond, al na een kwartiertje toe.

 33. Ano Nymous

  Reactie op Daan:
  Dus jij kijkt volgende week geen Popstars meer?

 34. Guust

  potverdikkeme,alweer vergeten te kijken.
  dat komt natuurlijk dat er helemaal niets te kijken valt,althans als je niet van de ene Jan Smit achtige uitzending in de andere wilt vervallen zet je gewoon 3 zomer maanden de tv niet aan. (behalve het WK voetbal alhoewel dat ook zwaar tegen viel)

 35. Ano Nymous

  Reactie op Guust:
  Dat ding staat ook vaak niet aan bij mij.
  Ik trek erop uit van de zomer. Keus zat uit festivals in binnenland, maar ook ver daarbuiten (ik ga bijv morgen naar Hongarije voor een festival). Zelf bandjes e.d. kijken. Heb geen HJ Smits nodig om voor me te bepalen wat nu weer dé artiest van Nederland wordt

 36. Chiel

  Reactie op Michael: Zo kan je het ook lezen :D Maar je snapt vast wat ik bedoel ;)

 37. Anonymous

  Reactie op even iets wat op valt: Veronica gaat inderdaad goed. Al heel erg lang heb ik gezien.

 38. Sander

  Ojee… ben ik nu de enige die het niets uitmaakt of HGT of PS hogere kijkcijfers haalt? We leven in 2010 en je gaat toch niet je vrijdagavond aan een uitgekauwde tv-talentenjachtformule spenderen?

 39. Ano Nymous

  Reactie op Sander:
  Nee je bent niet de enige Sander.
  Maar het is wel vermakelijk om te lezen.
  En dat laatste zinnetje van je. Dat heb ik ook al eens gevraagd. Maar blijkbaar zijn er genoeg die zo hun vrijdagavond doorbrengen… hopend dat er nu eindelijk WEL een talent uit voortkomt waarvan de houdbaarheidsdatum niet binnen een half jaar bereikt is. (Maar dat zal toch niet gebeuren)

 40. Jurgen

  Heel goed, Holland’s Got Talent is ook kwalitatief veel beter en heeft een leukere jury. Die kwal Henk-Jan S. en vleugelmoer Maurice W. kan ik niet uitstaan. Wat een No-No’s.

 41. Anonymous

  Reactie op Mina Snijkamp: Klik allemaal eens op de naam Mina Snijkamp. Je komt dan op de twitter account van Mina Snijkamp. Vreemd!

 42. Michael

  Reactie op Daan:
  Daan, de kandidaten in de artiestcompilaties hebben dat nummer niet zelf gekozen. De nummers zijn van te voren bekend en in de pre-jurykamers vragen de juryleden of kandidaten nummer ‘ook even’ willen zingen.

 43. Michael

  Reactie op Chiel: Je hebt onbewust misschien wel een punt gemaakt ;)

 44. Anonymous

  Mina Snijkamp is een twitteraccount van iemand die een foto van zichzelf heeft gemaakt om op Tina Nijkamp van SBS6 te lijken. Ook het taalgebruik van de tweets is zoals dat van haar. Dit is wel hilarisch!!!

 45. Anonymous

  Dit is het profiel op Twitter:

  Name Mina Snijkamp
  Location Amsterdam
  Bio TV MaakSter Wannabe inclusief voiceover – Diva – Lekker wandelen in het park – Aftellen

 46. Anonymous

  Reactie op WOKKELTJE: Hahaha, dat interesseren de zender en de programmamakers wel degelijk…

 47. Nadia

  Die Gordon en Paay zouden samen op een eiland gezet moeten worden. Zij zijn werkelijk de meest walgelijke mensen die er bestaan. Vandaar dat Paay nu alleen is Curry heeft gelijk zo’n leuke vent met zo’n oude verbouwde taart en Gordon ach….. te sneu eigenlijk ook hij is niet voor niets alleen…….natrappen daar zijn deze 2 beide goed in.Paay zou eens aan hara dochter moeten denken……..maar ja she’s got no talent and no brains en Gordon ach ja die denkt als een echte vieze relnicht!!!!!!!!!!!!!
  Als beide er niet meer zijn is niemand die ze mist in de showbizz wereld….

 48. Anonymous

  Weer een lek bij Popstars. Iemand heeft gisteravond de namen van de mensen die doorgaan naar de liveshows op Mediacourant gegooid. Deze site is zo correct geweest om de post snel te verwijderen. Maar het lijkt er wel op dat SBS6 slachtoffer wordt van een sneue strijd binnen het Popstars produktieteam. Te triest voor woorden dat mensen hun eigen werkgever zo benadelen.

  http://www.mediacourant.nl/?p=78263#comments

 49. Jo

  Reactie op Anne:

  Je moet wel je feiten kennen… Dan woont niet in NY, maar LA… en dan nog. Het gaat hier om het vinden van talent. Sinds wanneer moet je daar Nederlander voor zijn? Volgens mij geeft Dan het meest professionele en onderbouwende commentaar van de hele jury, die ik overigens best goed vind vergeleken met andere talentenjachten.

  Wellicht kan degene die HGT wint er zijn voordeel mee doen, net als Timor. Die is door deze amerikaan toch mooi aan een agent in Amerika geholpen, die vervolgens Timor bij de Michael Jackson audities kon plaatsen… Daarnaast heeft Dan K. ervaring met ‘America got Talent’ als creative director, dus talentscout nr. 1 wat mij betreft.

 50. joep

  Reactie op Mina Snijkamp: Als HGT klaar is zend sbs nog steeds popstars audities uit. Het is heel lang wachten op die live shows van popstars waar jij je hoop op vestigt.

 51. Anonymous

  Huh ? Bende bij de beesten staat op tvgids.nl en rtl.nl gepland om 20.00 :O

 52. De CO-boys snappen het niet

  Gisteravond genoten van een zwoele zomeravond. Lekker de tv uitgelaten……
  En velen met mij deelden een plekje op het terras. Logisch ook natuurlijk want er was niets bijzonders op tv. Kansloos talentengedoe, homogeouwehoer, en herhalingen van herhalingen.

 53. Chiel

  Reactie op De CO-boys snappen het niet: En dat kom je op een site over tv vertellen :lol:

 54. Bas

  Reactie op De CO-boys snappen het niet:

  Helemaal eens met Chiel.
  Ga lekker posten op het weblog watdeedjijgisterenavond.nl

 55. HJ Smits.

  Heb genoten van Popstars ! :)

 56. Media Prak

  HGT is gewoon lekkere feel good TV. Presentatie van Robbert ten Brink is rustiger, meer op de achtergrond. Het positief benaderen en alleen dan al ‘t echt moet (Moeder welke wel héél erg eager is).

  Als gewoonlijk loopt SBS weer eens jaren achter de feiten aan. AFZIJK TV IS ZOO 2001!!!!!

 57. Marc-Marie Huijbregts

  Ik heb ook zo genoten van popstars, ja ECHT WAAAAAR!!!

 58. Flippo

  Het kan toch niet anders dan dat Tina gigantisch in de piepzak zit?

  Popstars WAS het enige programma’s dat nog scoorde. Het ‘afdankertje’ HGT doet het bij de concurrent nu hartstikke goed en verslaat Popstars.

  Het wordt tijd gewoon tijd voor een grote schoonmaak bij SBS en het roer moet drastisch om!

 59. Chiel

  Reactie op Flippo: Had ik vorig jaar al gehoopt, maar toen weer 2 miljoen kijkers… Al is 1 miljoen in de zomer waar veel mensen op vakantie zijn nog erg veel. Volgend jaar vast weer een nieuwe serie Popstars… Maar een nieuwe zaterdagavondshow is een begin!

 60. Peter

  Ik reed net nog langs het SBS gebouw in Amsterdam maar het lag er troosteloos bij na wederom een nederlaag…
  Tja, ik denk ook dat het roer daar drastisch om moet. Andere aanpak, niet dat overdreven promo gebeuren. De hele tone of voice van de zender is al verkeerd. Het mes erin dus!

 61. Anonymous

  Natuurlijk is die kop boven dit artikel hier noodzakelijk als Pro-RTL site. Jammer dat niemand slim genoeg is om te beseffen dat liefhebbers van het genre gewoon BEIDE shows zien, zelfs de azijnurinatortjes die je hier altijd ziet met commentaar op SBS, ondertussen kijken ze wel.

  Dat mensen eerst dat van RTL zien wil niet zeggen dat ze dat van SBS niet zien natuurlijk en wees eerlijk, hoe triest was nu gisteren eigenlijk HGT? Opnieuw zegt RTL daarmee ‘ons publiek is zwaar dementerend en geestelijk dusdanig in de war dus we moeten wel nadat we elke show minstens 2x hebben uitgezonden nog een programma plakken en knippen met beelden op herhaling want dat zijn ze al lang weer vergeten, het simpele volk heeft een opfrissing nodig’ en nee er is geen andere reden anders zou je niet na in iedere show zelf het meeste nog eens te herhalen en dan 2 dagen later het héle programma te herhalen NOG een keer met dat van gisteren komen. Dan is duidelijk dat RTL van mening is dat haar publiek qua IQ geen hol voorstelt, anders herhaal je niet zoveel. Het is me ook nog steeds niet duidelijk wat die Amerikaan daar in die jury doet (zoals RTL in elke jury een buitenlander propt om interessant over te komen) Waarom is dat? De man komt dan bij het wegstemmen alleen maar weer met het debiele excuus ‘ik verstond er niks van!’, nee duh, je hoort ook niet in een jury van een NEDERLANDS programma als je te beroerd bent de taal te leren en dus geen goed oordeel kunt vellen

 62. Anonymous

  Reactie op Flippo: SBS doet het anders op de zaterdagen al wekenlang een stuk beter dan ons nationaal herhaalkanaaltje RTL4 (dé zender voor dement Nederland, met ook deze winter opnieuw elk weekend ieder prime time programma minimaal tweemaal op tv in 1 weekend)

 63. Flippo

  Reactie op Anonymous: Dus? Niks aan de hand wil je zeggen?

 64. Anonymous

  SBS gaat marktleider worden op zaterdagavond met de nieuwe Geer en Beau show op zondagavond met Wegmisbruikers en Red mijn Vakantie en maandagavond met de Leukste cameragrap.

 65. Anonymous

  Reactie op Anonymous:
  De cameragrap gaat floppen!

  En wegmisbruikers wordt uitgekotst.

 66. Flippo

  Reactie op Anonymous: Oh ja? Ook met Ushi, Benidorm Bastards, Ik hou van Holland, Echt waar, Wat vindt Nederland, Dit was het nieuws, de Lotto-show, Succes verzekerd, X-Factor, TV Kantine en Miljoenenjacht? Elf ijzersterke formats dacht ik zo.

 67. Anonymous

  Ushi is uitgekauwde shit. Die meuk van Jack Spijkerman kennen we zo langszamerhand wel. X-factor zijn we wel klaar mee. Popstars scoor al minder. X-Factor is in feite de zelfde pulp. The Voice wordt ook niks en Benidorm Bastards gaat floppen want nederlanders kunnen dat niet
  De TV-Kantine, Miljoenenjacht, Succes Verzekerd en de Lotto-show willen nog wel gaan scoren. alhoewel de TV-kantine meelift op de talentenjacht waar deze in is opgenomen.

 68. Anonymous

  En het overdreven promoten heeft RT Look al overgenomen. Die vrouwenstem sloeg helemaal over bij de vorige promo van HGT. Niet om aan te horen :lol:

 69. Anonymous

  Reactie op Anonymous:
  Ik ben het met je eens dat de beter een nieuw seizoen van Idols hadden kunnen plannen ipv X factor/

 70. Anonymous

  Ben ook benieuwt naar de liveshow’s van HGT!! Het decor, Robert’s zijn presentatie etc.

 71. Anonymous

  HGT? Is dat niet het programma dat SBS heeft grootgemaakt?
  Wel zielig dat je moet scoren met een programma van de concurrent!!!

 72. Flip

  Reactie op Anonymous: onder welke steen kom jij vandaan gekropen???

 73. JaJa

  Nee echt anonymous, ben jij even scherp. Overigens heb je geen gelijk: HGT is het programma dat SBS bijna om zeep heeft geholpen. RTL heeft het weer groot gemaakt :-)

 74. Anonymous

  In feite is HGT van geen enkele zender, gewoon een gekocht format. Dus het is niet progamma van ”de concurrent” SBS is net zo onorigineel als RTL daarin. Maar ja niet dat het apart is, want het gebeurt over de hele wereld.

 75. Erik

  jammer had echt gehoopt dat het fantastische popstars omhoog zou gaan. Toch mooi dat na vorige week toen popstars inzakte nu toch weer omhoog is gegaan na de bijna 1 miljoen kijkers. Al met al scoord popstars ook beter dan so you wannabe a popstar die haalde bijna nooit tussen de 900:000 en 1 miljoen kijkers

 76. wim

  goede gedaan gordon de twee kids zijn door

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.