638.000 kijkers voor De Beste Zangers van Nederland


De kijkcijfers van zondag 12 juli 2009 (SKO)

De Beste Zangers van Nederland (TROS, Ned3, 20:25) – Het amusements- programma De Beste Zangers van Nederland beleefde vorige week met 748.000 kijkers een succesvolle start. Deze week zakt het programma van de tiende naar de veertiende positie in de kijkcijfer top-15 van de dag met 638.000 kijkers (madl: 11.5%). Nick Schilder, de helft van het duo Nick & Simon, doet ook aan het programma mee. “Dit was mijn leukste televisie-ervaring ooit“, laat hij weten in het AD.

In het programma De Beste Zangers van Nederland zingen zeven uiteenlopende artiesten liedjes van elkaar. In de uitzending van zondag stond Simon Keizer centraal. Nick Schilder: “Vooraf had ik grote twijfels. Dit wordt het slechtste programma waaraan ik ooit meewerkte, vreesde ik. Een bijeengeraapt zooitje vond ik het reisgezelschap. Maar in die drie dagen is mijn mening volledig omgeslagen.

Studio Sportzomer De Avondetappe (NOS, Ned1, 22:45) – Wielrenner Michael Boogerd was zondag volop in het nieuws en was dezelfde avond te gast bij Mart Smeets in Studio Sportzomer om te reageren op de geruchten. De op doping betrapte ex-renner Bernhard Kohl heeft Michael Boogerd en Thomas Dekker genoemd in het schandaal rondom een wielermanager, die zich zou hebben beziggehouden met bloeddoping. “Klinkklare onzin.” Zo omschreef Boogerd in een eerste reactie de woorden van Kohl. Studio Sportzomer scoorde 1.323.000 kijkers (madl: 27.4%).

Patrick Ramptoerist (BNN, Ned3, 21:55) – Patrick Lodiers was zondag te zien in de laatste aflevering van Ramptoerist. In dit programma trekt Lodiers naar arme gebieden, om te kijken of daar ondanks alle ellende nog humor aanwezig is. Terwijl deze serie op de buis was, kwam Lodiers negatief in de publiciteit vanwege zijn salaris. Lodiers baalt ervan. “Ik slaap er soms slecht van. Voor mijn ouders is het wel lastiger geweest. Mijn vader durfde het dorp niet meer in. Die durfde niets meer te kopen, want iedereen denkt dat hij de hele winkel komt kopen. Hij vond het lastig. Dat maakt het allemaal moeilijk.” Patrick Ramptoerist trok zondag 251.000 kijkers (madl: 4.0%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen