375.000 kijkers voor eerste aflevering On Air


De kijkcijfers van maandag 27 juli 2009 (SKO)

On Air (NCRV, Ned3, 19:31) – De nieuwe talkshow On Air van presentator Harm Edens is maandagavond met 375.000 kijkers (madl: 8.3%) van start gegaan in de vooravond van Nederland 3. Daarmee weet het tv-programma geen positie in de dagelijkse kijkcijfer top-25 te bezetten. On Air is de opvolger van de talkshow De Zomer Draait Door, dat door ongeveer evenveel mensen bekeken werd. On Air wordt opgenomen op Schiphol. “We zochten een plek waar het leven altijd doorgaat“, aldus Edens.

En Schiphol is dan de enige plek in Nederland“, vertelt Edens in programmablad Televizier. “Dit is een stukje New York. We zitten in Lounge 2 en kijken uit op een platform van waar vliegtuigen opstijgen. Het wordt heel dynamisch.

Britain’s Missing Top Model (RTL5, 22:19) – Aan het programma Britain’s Missing Top Model doet ook de 22-jarige Nederlandse Debbie van der Putten mee. Zij verloor een arm tijdens een busongeluk op vakantie. De modellenwedstrijd voor meiden met een handicap was voor Debbie het leukste wat zij sinds het ongeluk heeft meegemaakt. “In de eerste uitzending van Britain’s Missing Top Model staan we op Piccadilly Circus, in Londen, en zie je heel groot op billboards onze foto’s, van de eerste shoot. Toen dacht ik toch wel: dit is een van die dingen die ik anders echt never nooit had meegemaakt. Dat was supermooi, en ook wel een emotioneel momentje“, vertelt ze in VARA Gids. Britain’s Missing Top Model trok 214.000 kijkers (madl: 4.9%).

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Het management van Ivan Paulovich vertelde maandagavond in RTL Boulevard het schokkende nieuws dat de So You Think You Can Dance-winnaar een hartinfarct gehad heeft. Afgelopen donderdag rond 06.00 uur werd Ivan opgenomen in het ziekenhuis met een lichte longontsteking. Na meerdere complicaties kreeg de 19-jarige danser een hartinfarct. Twee volledige dagen heeft Ivan voor zijn leven moeten vechten op de intensive care, maar nu is hij buiten levensgevaar. RTL Boulevard scoorde maandag 965000 kijkers (madl: 26.3%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen