591.000 kijkers voor De 100 Singles


De kijkcijfers van donderdag 25 juni 2009 (SKO)

Foto: NCRVDe 100 Singles (NCRV, Ned1, 21:32) – De tv-serie 100 Singles scoort ook in de herkansing teleurstellende kijkcijfers. De realityserie werd eind vorig jaar van de buis gehaald wegens magere kijkcijfers. Er keken gemiddeld 650.000 kijkers naar de tv-serie van Caroline Tensen. De NCRV koos er voor om De 100 een half jaar uit te stellen, zodat er meer kon gebeuren met de honderd singles. Ook nu is de reeks weinig succesvol: donder- dag keken er 591.000 mensen (madl: 12.0%) naar De 100.

Marcel (36) uit Sittard is één van de singles die gevolgd wordt. Met datingsites kwam hij nooit verder, vertelt hij in NCRV Gids. “Vrouwen vinden me niet leuk. Ze zeggen dat de eerste indruk niet goed is, of gewoon dat ik een lelijke gozer ben. Ik zeg dan: kijk maar naar de binnenkant. Van binnen ben ik een léuke gozer“, vertelt hij. Uiteindelijk schreef hij zich in voor een relatiebemiddelingsbureau voor Poolse, Russische en Tsjechische dames. Hij kreeg een mailtje van de Oekraïense Irina. “Het maakt me niet uit wat men ervan vindt. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden.

Halve finale Confederations Cup: Brazilië – Zuid-Afrika (NOS, Ned3, 20:23) – De tweede halve finale van de Confederations Cup 2009 werd donderdagavond gewonnen door Brazilië. De ploeg won met 1-0 van gastland Zuid-Afrika. Bijna 50.000 aanhangers bevolkten het stadion. Onder hen president Jacob Zuma, volgens ooggetuigen de enige die niet op een vuvuzela zat te blazen.  Het instrument wordt gehekeld vanwege de herrie die het produceert. De teleurstelling bij de Afrikanen was groot. ,,Soms is voetbal hard”, zei speler Pienaar. ,,Deze ontknoping hadden wij niet verdiend.” Zondag speelt Brazilië tegen de Verenigde Staten in de finale. De wedstrijd Brazilië – Zuid-Afrika werd door 778.000 kijkers (madl: 16.8%) bekeken.

Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4, 20:33) – Het programma Een Dubbeltje Op Zijn Kant van presentator John Williams scoort week na week hoge kijkcijfers. Donderdag keken 1.039.000 kijkers (madl: 23.2%) naar het programma. Programmadirecteur Erland Galjaard is trots op Williams. Volgens Galjaard is Williams het typische voorbeeld van mensen op de juiste plek zetten. “Kijk naar John Williams, met wie het lange tijd maar niet wilde lukken. Geef hem vertrouwen en het juiste programma en hij scoort op donderdagavond al tijden lang de pannen van het dak. Dat vind ik mooi.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen