340.000 kijkers voor Afscheidsconcert Krezip


De kijkcijfers van zaterdag 27 juni 2009 (SKO)

Afscheidsconcert Krezip (BNN, Ned3, 23:04) – Het afscheidsconcert dat de Tilburgse formatie Krezip zaterdagavond gaf in de Heineken Music Hall werd op de late avond van Nederland 3 door 340.000 kijkers (madl: 10.4%) bekeken. “Ik weet niet zo goed wat ik moet voelen nu. Er is wel verdriet, maar we hebben echt een prachtig laatste jaar gehad“, zegt leadzangeres Jacqueline Govaert, sinds drie maanden moeder, in het AD. “We hebben met Krezip álles gedaan en mogen trots zijn.

Na bijna twaalf jaar, zeventien hits, vier studioalbums en tientallen prijzen vinden de zes bandleden het mooi geweest. Zangeres Jacqueline Govaert: ”We wilden stoppen op het moment dat mensen het jammer vinden dat je stopt. Niet op het moment dat ze eigenlijk al niet meer weten dat je nog bij elkaar bent.

Laat Ze Maar Lachen (RTL4, 20:01) – Robert ten Brink mag in het najaar weer volop aan de slag voor RTL 4. Toch zou Ten Brink het niet vervelend vinden om een overstap te maken naar de Publieke Omroep. “Dat zou kunnen. Ik zou graag weer eens radio willen maken. En het lijkt me ook interessant om jonge tv-makers te coachen. Toen ik bij de VARA werkte, hebben mensen als Ellen Blazer en Sonja Barend me ontzettend op mijn sodemieter gegeven. Daar heb ik veel van geleerd. Ik zie vaak presentatoren bezig en dan denk ik: als je dit eens zo zou doen. Maar juist degenen die het nodig hebben, staan daar niet voor open. Die leven in de schone schijn van hun succes van de dag“, vertelt hij in Avrobode. Laat Ze Maar Lachen werd zaterdag door 580.000 mensen (madl: 13.1%) bekeken.

Alles Draait Om Geld (VARA, Ned1, 18:53) – Astrid Joosten behandelt in haar programma Alles Draait Om Geld allerlei zaken over geld. Zelf vindt Joosten geld ook belangrijk. “Salaris drukt een zekere waardering uit. Geld geeft ook vrijheid en ik vind het belangrijk om onafhankelijk te zijn. Het zou voor mij heel moeilijk zijn om geld aan mijn man te vragen om een winterjas te kopen“, vertelt ze in TROS Kompas. “Ik houd ook best van luxe. Niet dat ik een Porsche zou willen of zo, maar ik word wel blij van het kopen van mooie kleren of een sieraad. En ik houd ervan om lekker uit eten te gaan en elke week verse bloemen in mijn huis te zetten. Het is fijn dat ik dat nu allemaal kan doen.”

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen