952.000 kijkers voor Rick Nieman interviewt Hillary Clinton


De kijkcijfers van dinsdag 31 maart 2009 (SKO)

Rick Nieman interviewt Hillary Clinton (RTL4, 22:14) – De ingelaste uitzending waarin te zien was hoe Rick Nieman de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton interviewt, werd dinsdagavond goed bekeken op RTL 4. Er keken 952.000 kijkers (madl: 15.5%) naar het vraaggesprek. Rick Nieman is trots op het interview. “Zo is het leven. De NOS niet en wij wel. Het kan verkeren. Het is wel eens eerder gebeurd met Condoleezza Rice. Ook die hadden wij wel en de NOS niet.

Toch heeft ook de NOS wel eens een exclusief interview waar Rick Nieman jaloers op was. “Toen George Bush naar Nederland toekwam, kreeg de NOS George Bush en wij Laura Bush. Het is een beetje geven en nemen denk ik“, vertelt Nieman in RTL Boulevard. Hij vond het erg spannend om Clinton te interviewen. “Het feit dat ik vannacht niet heb geslapen, zegt genoeg over hoe zenuwachtig ik ben.

Missers (AVRO, Ned1, 21:09) – Het tweede seizoen van Missers, waarin medische missers centraal staan, ging dinsdagavond met 1.108.000 kijkers (madl: 16.8%) van start. “Ik heb het gevoel dat de medische wereld minder moeite heeft met praten, maar het gaat wel heel langzaam. Dit is al met al het nuttigste programma dat ik ooit heb gemaakt”, vertelt presentator Pieter Jan Hagens in de GPD-bladen. Hagens benadrukt dat ook in de nieuwe serie veel aandacht aan preventie wordt besteed. “Stap bijvoorbeeld altijd in de taxi naar de eerste hulp als de ambulance niet komt en het gevoel zegt dat het anders niet goed gaat.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – RTL Boulevard bracht dinsdag het nieuws van het eerste X Factor-liefdeskoppel. Oud-kandidaat Jennifer deed in de uitzending een boekje open. “Er gaan wel een paar geruchten, nou ja geruchten, ik heb het zelf ook gezien: Laurens en Eva, de helft van het duo Whatever, trekken heel veel met elkaar op, maar zelf zeggen ze dat ze het gewoon heel leuk hebben en alleen goede vrienden zijn“, liet Jennifer weten. RTL Boulevard trok dinsdag 842.000 kijkers (madl: 20.8%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen