1 miljoen kijkers voor Uitstel van Executie


De kijkcijfers van dinsdag 24 maart 2009 (SKO)

Uitstel van Executie (RTL4, 20:30) – Het nieuwe seizoen van het programma Uitstel van Executie met Martijn Krabbé is dinsdagavond goed van start gegaan. Met 1.028.000 kijkers (madl: 15.7%) staat Uitstel van Executie op de twaalfde plaats in de kijkcijfer top-15. Nieuw dit seizoen is styliste Kirsten Slager. Zij nam zelf initiatief. “Wij hebben bij hen aangeklopt“, vertelt Slager in Televizier. “We vonden dat het programma wel een huisstyliste kon gebruiken en zij waren het daarmee eens.

Ook voor gewone huizenverkopers is het handig om een huisstyliste in te huren, vertelt Kirsten Slager. “Je kunt als verkopende partij beter 1000 euro investeren in een coach dan 10.000 euro zakken met de prijs. In Amerika wordt 99% van de huizen verkocht met behulpt van een stylist. Als je daar geen gebruik van maakt, is het hetzelfde alsof je in Nederland je auto niet even door de wasstraat haalt voor je hem verkoopt. In Nederland gebruiken ook steeds meer makelaars stylistes.

Avond4daagse Journaal (KRO, Ned3, 17:39) – Voor het tweede achtereenvolgende jaar komt de KRO tijdens de Avond4daagse in juni op Nederland 3 met een dagelijks journaal met presentator Paul Rabbering. Dit jaar wordt tijdens de Avond4daagse voor het eerst in de geschiedenis van de landelijke Avond4daagse geld ingezameld voor goede doelen. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren en halen zo geld op voor Jantje Beton, een organisatie die zich inzet voor meer speelkansen voor alle kinderen in Nederland. Het bij elkaar gelopen geld wordt besteed aan vakantiekampen voor kinderen. Het Avond4daagse seizoen werd dinsdag al afgetrapt met een speciaal Journaal, waarin de speciale Avond4daagse-reporters werden geïntroduceerd. Het Avond4daagse Journaal trok 84 duizend kijkers (madl: 3.2%).

Journaal laat (NOS, Ned1, 24:00) – De late editie van het NOS Journaal werd dinsdag met 964 duizend kijkers (madl: 41.9%) bovengemiddeld goed bekeken. Reden daarvoor was dat net voor uitzending van de rubriek bekend werd dat een crisisakkoord is bereikt. De ministerraad is vanochtend bijeengekomen om te vergaderen over het akkoord over de aanpak van de economische crisis, dat de coalitiepartijen dinsdagavond bereikten. De afzonderlijke vakministers worden ingelicht over de gevolgen van het akkoord voor hun beleid. Minister van Financiën Wouter Bos (PvdA) toonde zich voorafgaand aan het kabinetsberaad ‘een tevreden mens’. Het bereikte akkoord ‘is goed voor het bestrijden van de crisis’. En het is ‘fair over hoe we de rekening gaan betalen’.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen