76.000 kijkers voor Ik Wed Dat Ik Kan Helpen


De kijkcijfers van zaterdag 17 januari 2009 (SKO)

Ik Wed Dat Ik Kan Helpen (RTL4, 14:00) – De tweeënhalf uur durende middageditie van Ik Wed Dat Ik Het Kan, getiteld Ik Wed Dat Ik Kan Helpen, werd zaterdag slecht bekeken. Slechts 76.000 kijkers (madl: 3.7%) keken naar de liveshow met Carlo Boszhard en Nicolette van Dam, die voor de gelegenheid aandacht wilden vragen voor de actie Because I’m A Girl. Het bekende RTL-duo trok meer kijkers met hun avondprogramma. Naar Ik Wed Dat Ik Het Kan keken 864.000 kijkers (madl: 13.1%).

Carlo Boszhard geniet van het televisiemaken. Na Les Misérables zal hij daarom voorlopig even niet meer in een musical te zien zijn. In De Telegraaf: “Ik wil met musical stoppen. Ik zit nu op het hoogtepunt bij Les Misérables en dat duurt nog een paar weken. Daarna is het klaar. Ik denk dat ik me verder dit komend jaar helemaal op mijn tv-carrière moet storten. Ik ga ook een nieuw programma maken met Irene. We gaan typetjes doen. Weet je, tv gaat nu goed en dan moet je je helemaal geven.”

Hider in the House (NCRV, Ned3, 18:59) – Hider in the House kreeg de afgelopen weken, voor een kinderprogramma, veel media-aandacht. Presentator Jochem van Gelder en de eerste BN’er die zich stiekem in een gezinswoning verstopte Robert ten Brink mochten het programma zelfs aanprijzen aan de tafel van De Wereld Draait Door. Al dat leverde zaterdagvond een goede start op: 524.000 kijkers (madl: 9.6%) zagen de eerste Hider in the House. Daarmee was het op Studio Sport na de best bekeken uitzending van Nederland 3. Na Hider in the House ging op dezelfde zender ook de kindervariant op Het Beste Idee Van Nederland van start. Het Ei van Columbus, zoals de variant heet, trok 504.000 kijkers (madl: 8.4%).

Wie Ben Ik? (SBS6, 19:57) – Tooske Ragas is terug met nieuwe afleveringen van Wie Ben Ik?. Het tweede seizoen van de amusementsshow ging zaterdagavond met 1.069.000 kijkers (madl: 16.2%) succesvol van start. Tooske in De Telegraaf: “Het is een spelletje, maar het gaat niet om het winnen. Ik zei het gisteren nog tegen Bas. Ongelooflijk hoe die show loopt, Patty en Gerard gunnen elkaar de wereld. Maar in humor weet ik niet wie er wint. Patty is trouwens minder gek dan je denkt. Ik ken haar heel goed, ook van de Uri Geller-show. Zij is een echt familiemens, verzorgend in de kleedkamer en haar succes is haar zelfspot. Ik ben van haar aan het leren. Gerard heeft ook echt zelfreflectie en het goede van hem is dat het hem echt interesseert hoe het met je gaat. In de showbizz kom je zoveel klatergoud en onoprechtheid tegen.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen