1,2 miljoen kijkers voor Wie Ben Ik?


De kijkcijfers van zaterdag 4 oktober 2008 (SKO)

Wie Ben Ik? (SBS6, 21:33) – Patty Brard (foto) vindt het leuk om eindelijk eens een programma te maken met Gerard Joling. Het duo kent elkaar al tientallen jaren. De Telegraaf bracht een dubbelinterview, waarin werd getest hoe goed het duo elkaar eigenlijk kent. “Weet je nog in het candidcameraprogramma van Carlo Boszhard, dat ik zogenaamd in de wc zat die omhoog getakeld werd“, vraagt Patty. Gerard daarop: “Of ik het nog weet vraag ze… Man, ik kreeg het bijna aan mijn hart!

Patty Brard is ook te zien in de nieuwe clip van Gerard Jolings nieuwe single ‘Ik Hou D’r Zo Van’. “Zó volks, zó plat. Maar door de puurheid weer oké. Wedden dat-ie de top tien binnenstuift? De clip is nét af. Hilarisch! Met Patty uiteraard, en verder onder anderen Karin Bloemen, Imca Marina, Irene Moors, Mary Borsato, Hans Klok… Kortom, allemaal mensen die van innemen houden. En Patty doet een spagaat op de bar.” Wie Ben Ik? werd zaterdag door 1.235.000 kijkers (madl: 19.5%) bekeken.

Million Dollar Wedding (RTL4, 20:00) – De kijkersaantallen van Million Dollar Wedding leken heel even in de week te zitten, maar deze week vielen ze in één klap weer terug. Waar vorige week nog 538.000 mensen naar de show keken, keken zaterdag nog 451.000 kijkers (madl: 7.5%) naar het programma. Waar Gerard Joling vindt dat Wendy van Dijk alle negatieve publiciteit over zichzelf heeft afgeroepen, neemt Gordon het op voor Wendy. “Erland was al bij zijn gezin weg. Wendy heeft geen huwelijk stukgemaakt! Zij is net als ieder ander op zoek naar geluk. Misschien is het niet handig geweest om eerst te ontkennen dat er wat is, maar als er nu nog niets is, kun je ook niets bevestigen dat het zo is!“, zegt hij. “Ik vind het knap dat ze onder zo veel druk toch nog staat te presenteren en presteren.

Nationaal Junior Songfestival (AVRO, Ned3, 18:56) – Marissa heeft zaterdag in Hilversum het AVRO Junior Songfestival 2008 gewonnen. De 14-jarige Marissa uit Kampen kreeg de meeste punten voor haar lied 1 Dag. Marissa, die de vier andere finalisten versloeg, mag Nederland nu vertegenwoordigen tijdens de internationale finale op Cyprus, op 22 november 2008. Het lied 1 Dag kreeg van zowel de kinder- als de vakjury twaalf punten. De publieksjury gaf Marissa tien punten. De winnaar werd bekendgemaakt door het winnende trio van vorig jaar: Lisa, Amy en Shelley. Sipke Jan Bousema deed de presentatie. De vakjury bestond uit Gordon, Hind en Curt Fortin. Het Nationaal Junior Songfestival trok 560.000 kijkers (madl: 11.7%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen