964.000 kijkers voor Mooi Weer De Leeuw Warming Up


De kijkcijfers van vrijdag 12 september 2008 (SKO)

Mooi Weer De Leeuw The Warming Up (VARA, Ned3, 20:30) – Presentator Paul de Leeuw is terug op televisie met zijn populaire televisieshow Mooi Weer De Leeuw. De eerste zeven weken van het nieuwe seizoen brengt de VARA The Warming Up, in plaats van The Day After. The Warming Up werd vrijdag door 964.000 kijkers (madl: 15.8%) bekeken. Paul de Leeuw wil nu ook Duitsland veroveren met zijn amusementsshow. “Ik denk dat ik de Duitsers wel aanspreek“, vertelt hij.

Producent Eyeworks heeft contacten gelegd om de populaire Nederlandse formule te slijten aan een Duitse tv-zender. Volgens Paul is alles nog in een beginfase. “Er gaat zeker nog een jaar overheen voordat het eventueel rond is.” Voor nu is hij nog druk met de Nederlandse versie. Onlangs ontstond ophef omdat hij de Nederlandse Paralympiërs niet mocht ontvangen in zijn show. Erica Terpstra: “Paul wilde de sporters exclusief huldigen in zijn programma maar WIJ hebben die exclusiviteit en hebben al een heel huldigingsprogramma in samenwerking met de NOS gemaakt, dus dat gaan we niet afstaan aan Paul.

Popstars (SBS6, 20:29) – De amusementsshow Popstars was vrijdagavond het best bekeken programma van de Nederlandse televisie. Vrijdag keken 1.602.000 kijkers (madl: 25.4%) naar het programma. In Duitsland kwam Popstars in opspraak, nadat deelneemster Jasmina (18) vuile taal uitsloeg. “Ik n.. je hard van achteren, als een hond. Ik merk dat het je bevalt. Je zult het uitgillen. Ik n… je in je mond“, luidde haar raptekst. Zelf zegt ze daarover: “Ik ben een temperamentvol type“, zegt zij zelf. Er keken miljoenen mensen toen de moslima aan het rappen was. “Mijn moeder is hier niet zo blij mee. Maar mijn ouders weten, dat ik een goede meid ben!

De Lama’s (BNN, Ned3, 21:18) – De Lama’s zijn weer van start gegaan. Ruben Nicolai en Tijl Beckand vertrekken na dit seizoen naar de AVRO. BNN-voorzitter Patrick Lodiers ondervroeg de twee daarover in Veronica Magazine. “Ik ga omdat jij zei: Ga eens met de AVRO praten, zij hebben grote plannen met jou“, vertelt Nicolai. Tijl Beckand: “In zekere zin was ik BNN’er, omdat ik twee programma’s voor jullie maakte, maar ik had geen presentatiecontract. En ja, de AVRO wilde mij wél graag als presentator.” BNN bestaat tien jaar. Ruben Nicolai kent vele hoogtepunten. “De eerste drie seizoenen van Je zal het maar hebben, de IQ Test, de Donorshow, Over mijn lijk en natuurlijk het voorzitterschap. O nee, dat is Patrick.” De Lama’s werd door 974.000 kijkers (madl: 15.1%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen