892.000 kijkers voor De Naakte Waarheid


De kijkcijfers van woensdag 3 september 2008 (SKO)

De Naakte Waarheid (RTL4, 21:30) – Het nieuwe RTL 4-programma De Naakte Waarheid met presentatrice Daphne Deckers is woensdag goed van start gegaan. Er keken 892.000 kijkers (madl: 15.1%) naar de eerste uitzending op tv. “Ik ben schouderomopuittehuilen.nl. Maar ik heb zelf ook heel veel gehuild. Toen de eerste kandidate de stap durfde te zetten om een show te lopen, stond ik te snotteren. Niet echt professioneel, maar ja, ik leef zo met die vrouwen mee“, vertelt Daphne.

Daphne Deckers sluit botox niet uit, maar voorlopig wil ze er nog even niet aan. “Botox? Ik? Daar ben ik nog niet oud genoeg voor. En ik denk dat het geen goed idee is als je programma’s presenteert. Als je hoofd stil staat, lijkt het me heel moeilijk om met mensen mee te huilen. Maar verder veroordeel ik het niet of zo. Ik denk alleen dat het niet werkt als het in je hoofd niet goed zit. Als je vindt dat je een gedrocht bent, kun je er wel siliconen borsten op plakken, maar daar gaat je negatieve zelfbeeld niet mee weg. Als je naar dokter Schumacher gaat en zegt: ‘Met een paar grotere tieten lacht het leven mij vast weer toe’, schroeft hij ze er ook echt niet op.

Gillend Naar Huis (RTL4, 20:32) – Het nieuwe seizoen van Gillend Naar Huis met Gordon ging woensdagavond ook met mooie cijfers van start: 729.000 kijkers (madl: 12.6%) zagen de zanger vakantie vieren. Volgens Gordon was dit het zwaarste seizoen om op te nemen. “Het was een hel dit keer om op te nemen. Het was allemaal heel kort op elkaar weer. Dat heeft ook met mijn agenda te maken. De hitte in Turkije was niet normaal dit jaar. Het was gewoon heel zwaar dit jaar“, klaagt de presentator. Toch is hij wel heel erg blij met het eindresultaat. “Het wordt wel weer ontzettend leuk. We zijn in Costa Brava geweest, Turkije en Italië. Ik ben ook op de Sneek-week geweest. Het was ook zo bloedheet in Nederland.

Alleen Nog Een Man (NET5, 21:32) – De nieuwe datingshow Alleen Nog Een Man is woensdag met 442.000 kijkers (madl: 7.5%) van start gegaan op NET 5. Het was het best bekeken programma van NET 5 op de woensdagavond. Jantina is één van de vrijgezellen in het programma. Haar droomtype? “Toch wel een mooie man, geloof ik. Hij moet er in ieder geval verzorgd uitzien. Natuurlijk moet hij ook lief, attent en romantisch zijn. Ik geef power, dus daar mag ik best wat van terugkrijgen. En hij moet ‘grijs’ kunnen kijken, zwartwitdenken werkt bij mij niet“, vertelt ze aan de GPD. Jantina heeft weinig tijd om contact te leggen. “Ik werk vier dagen per week en de jongens zijn om het weekeinde bij hun vader. Ook als vrienden me willen zien, moet ik vaak roepen dat ik vrijdag over drie weken wel even wat kan drinken. Op die manier komt zo’n beginnend contact al snel op een dood spoor.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen