577.000 kijkers voor So You Think You Can Dance


De kijkcijfers van donderdag 4 september 2008 (SKO)

So You Think You Can Dance (RTL5, 20:29) – De start van de nieuwe amuse- mentsshow So You Think You Can Dance werd donderdag door 577.000 kijkers (madl: 10.1%) bekeken op RTL 5. Samen met Expeditie Robinson is de dansshow nu het best bekeken programma van het televisiestation. De presentatrice van So You Think You Can Dance is zangeres Elize. Ze is nog druk bezig met haar muziekcarrière. Op 15 september komt haar cover van Donna Summers ‘Hot Stuff’ uit.

De clip van Hot Stuff wordt volgens Elize erg leuk. “In een setting lig ik in een bad vol rode pepers, met knalgroene wimpers en rode lippen, en in een andere set sta ik tegen een groot blok ijs dat van binnen is verlicht. We hebben in een zwarte en een witte ruimte geschoten en er zitten geweldige dansers en vuurspuwers in. De rode pepers, het blok ijs en de vuurspuwers staan symbool voor ‘Hot stuff’.

Gezocht: Politie (Veronica, 21:32) – Acht van de tien grote televisiezenders deden donderdag goede zaken met ieder een marktaandeel van minstens zes procent. Veronica bleef achter en kwam met haar vernieuwde donderdagavondprogramma zelfs de vier procent nog niet over. Na Hollandse Krijgers (174.000 kijkers), werd de nieuwe show Gezocht: Politie met Lauren Verster door 185.000 kijkers (madl: 3.2%) bekeken. Lauren heeft het gevoel nu pas de televisiemarkt op te gaan, vertelt ze in Veronica Magazine. “Hiervoor deed ik 6Pack. Dat was te gek omt e doen, maar wel heel erg in de luwte. Nu zit ik bij een zender, geef ik interviews en moet ik me verantwoorden voor de dingen die ik doe. Dat is leuk. Het is fijn om aandacht te krijgen voor je programma, je maakt het toch niet voor niets.

Help, Mijn Man Heeft Een Hobby (RTL4, 20:31) – John Williams was donderdag voor het eerst te zien op televisie met zijn nieuwe programma Help, Mijn Man Heeft Een Hobby. De eerste uitzending scoorde 722.000 kijkers (madl: 12.7%). In de nieuwe programmareeks komt John Williams vrouwen te hulp wier mannen teveel tijd aan hun hobby besteden. Deze week tekende de presentator een contract met RTL Nederland. Daarover zei hij in RTL Boulevard: “Ik kom van Call TV af, waar toch het één en ander over gezegd is. Als je dan hier een contract tekent na zoveel jaar, dan mag je wel trots op jezelf zijn. Dit gaan we wel vieren.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen