1,3 miljoen kijkers voor Gooische Vrouwen


De kijkcijfers van zondag 7 september 2008 (SKO)

Gooische Vrouwen (RTL4, 20:30) – De start van alweer het vierde seizoen van Gooische Vrouwen werd zondagavond door 1.273.000 kijkers (madl: 18.1%) bekeken op RTL 4. Het was de eerste aflevering zonder de zeer gewaardeerde actrice Annet Malherbe. “Ze laat letterlijk en figuurlijk een behoorlijk gat achter in de serie“, vertelt Linda de Mol. Cabaretier Alex Klaasen maakte zijn entree in de serie. Marc-Marie Huijbregts, die graag een rol wilde in de serie, is niet te zien. “Het liep ongelukkig.

Marc-Marie gaf ooit aan graag een rol te vervullen in Gooische Vrouwen. Alex Klaasen ging er echter mee vandoor. “Er was ineens een soort enquête in De Telegraaf waar wij niets vanaf wisten, waar hij op nummer één belandde. Toen waren wij allang in gesprek met Alex. Dat kruiste elkaar een beetje“, vertelt Linda. Alex: “Ik speel een stylist, uiteraard homofiel. Gooi Mike de Boer, Mari van de Ven en Leco van Zadelhoff op een hoop en dat in het kwadraat. Zo ongeveer is mijn personage.

Wat Schat Je (RTL4, 21:33) – De nieuwe televisieshow Wat Schat Je met Martijn Krabbé beleefde een iets matigere première. Er keken 720.000 kijkers (madl: 11.1%) naar de nieuwe Postcode Loterij-show. Sander, de nieuwe liefde van Gordon, is de assistent van Martijn Krabbé in het nieuwe spelprogramma. Vorige week maandag waren de opnamen van de show, waarin onder anderen Gordon te gast was. “Nou, daar zou ik weleens mee naar achteren willen“, grapte de 40-jarige presentator, toen Sander hem op het podium vergezelde. Gordon en Sander leerden elkaar deze zomer kennen. “We hebben zo’n klik met elkaar. We zijn alle twee schoffies, van die boefjes. Dat past gewoon bij elkaar.

Op Zoek Naar Joseph (AVRO, Ned1, 20:23) – De terugkeer van Robbert in AVRO-programma Op zoek naar Joseph is bijzonder kortstondig geweest. Hij belandde zondagavond in de sing off en won het niet van Roy, de broer van tv-persoonlijkheid Danny Rook. Robbert werd, omdat hij favoriet was van de jury, teruggehaald naar de competitie. Desondanks haalde Robbert niet voldoende stemmen om door te gaan. “Volgens het publiek ben je het minst populair“, zei Frits Sissing. Robbert stelt zich in De Telegraaf voor: “De kijker zal niet verwachten dat ik na mijn terugkomst uit Duitsland anderhalf jaar geen huis heb gehad. Ik bedank hierbij alle vrienden voor de logeerpartijen. Sinds een week heb ik inmiddels een huis en ben er blij mee.” Op Zoek Naar Joseph trok 1.092.000 kijkers (madl: 15.9%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen