364.000 kijkers voor Robert Jensen


De kijkcijfers van woensdag 14 mei 2008 (SKO)

Jensen (RTL5, 22:55) – LaToya Jackson lijkt haar broer Michael achterna te gaan als het gaat om plastische chirurgie. De zangeres – die woensdag ter gast was in de talkshow van Robert Jensen – heeft haar lichaam en gezicht verbouwd. The Daily Mail schreef onlangs: “Het lijkt erop dat de rampzalige gewoonte om jezelf te verbouwen in de familie zit.” Robert Jensen is het niet met de Britse tabloid eens. “Je ziet er geweldig uit“, riep hij naar zijn Amerikaanse gast. “En je ziet er gezond uit.”

LaToya heeft haar neus flink laten aanpassen en haar gezicht laten straktrekken. Volgens de geruchten heeft de zangeres ook haar borsten laten vergroten. Ze had ooit forse kritiek op haar broers obsessie met plastische chirurgie. Zij weet het aan het feit dat hun vader zich gewelddadig gedroeg. Michael zou vaak onder het mes zijn gegaan zodat hij niet meer op zijn vader zou lijken, zei ze toen. LaToya heeft altijd een tumultueuze relatie gehad met haar broer. Toen Michael werd beschuldigd van kindermisbruik in 1993 gaf ze publiekelijk aan dat die aantijgingen klopten. Robert Jensen scoorde woensdag 364.000 kijkers (madl: 9.4%).

Achmea Kennisquiz (RTL4, 20:31) – De eerste ‘bitchfight’ van Ranking the Stars is een feit. Chazia Mourali en Patty Brard vlogen elkaar bij de opnamen in de haren om een ruzie bij de visagie-afdeling. Mourali had een hofhouding aan persoonlijke kappers meegenomen en kampte met een ontstoken oog, waardoor het allemaal iets langer duurde achter de schermen. Diva Brard pikte dit niet en zette de presentatrice op haar plek. Brard lichtte het voorval woensdag in RTL Boulevard toe. Mourali zou in designerkleding de set op zijn komen lopen, waaraan Brard aanstoot nam. “Ik noem haar nu Bassie Mourali. Haar kleding was een mix van Bassie en Adriaan“, zei de pinnige Brard over de modebewuste presentatrice. Mourali ziet het anders. Toen ze op de ochtend van de opnamen wakker werd, schrok ze omdat haar oog erg opgezwollen was. “De visagist moest hard werken om er iets van te maken. Het was een ramp.” Als bewijs toonde ze in het entertainmentprogramma haar oog, inclusief kraaienpootjes. “Zie je het, Patty? Omdat ik je botox niet mocht lenen.” Chazia’s Achmea Kennisquiz werd door 585.000 kijkers (madl: 10.9%) bekeken.

Passion for fashion (NET5, 21:56) – Gordon stelt zonder moeite verliefd te kunnen worden op presentatrice van Passion for fashion Jennifer Hoffman. “Waar heb ik dit aan verdiend?“, lacht Jennifer in het AD. “Ik heb hem één keer een uurtje gesproken!” Het gevoel van ‘hoe ben ik hier nu weer beland?’ heeft ze de laatste tijd wel vaker. “Binnenkort beginnen in Duitsland de opnames voor de film Spion van Oranje. Daarin vorm ik een agentenduo met Najib Amhali. Samen trekken we ten strijde tegen Paul de Leeuw, die Nederland wil vernietigen. Ongelooflijk, dat ík daar dan tussen loop.” Ze heeft Dyanne Beekman opgevolgd als presentatrice van Passion for Fashion op Net 5. “Ik ben geen styliste en die rol krijg ik ook niet in het programma. Ik zal meer de schakel vormen tussen de kandidaat en Odette Simons, die de aankleding voor haar rekening neemt.” Passion for fashion trok 214.000 kijkers (madl: 3.5%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen