1,5 miljoen kijkers voor Fiorentina – PSV


De kijkcijfers van donderdag 3 april 2008 (SKO)

UEFA: Fiorentina – PSV (RTL7, 20:41) – PSV-aanvaller Danny Koevermans vond het gelijkspel tegen Fiorentina (1-1) ‘een goed Europees resultaat’. Zijn gelijkmaker noemde hij een ‘lekkere goal’. Meteen na zijn treffer werd ‘de Koef’ uit het veld gehaald. “In de rust had ik gezegd dat ik last had van mijn kuit. Ik had verder kunnen spelen, maar zo is het ook goed“, verklaart Danny vandaag in De Telegraaf. “Ik ben in elk geval blij dat ik niet tien seconden eerder naar de kant ben gehaald.”

Ook PSV-trainer Sef Vergoossen benadrukt dat aan de wissel van Koevermans een fysieke reden ten grondslag lag. “Danny was niet helemaal fris, hij had een kuitblessure maar we lieten hem toch starten. De wissel had niks te maken met of hij niet goed speelde of niet; was door zijn fysiek het moment om hem te wisselen. Zondag staat er ook weer een wedstrijd te wachten. En we hadden Danko op de bank, dan moet je gebruik maken van die kwaliteiten.” De wedstrijd Fiorentina – PSV werd donderdag door 1.489.000 kijkers (madl: 23.5%) bekeken.

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – Het lijkt erop dat Geert Hoes vrede heeft met het bekend worden van zijn homoseksuele gevoelens. De 25-jarige acteur zat gisteren vanwege werk in Spanje en heeft er niet van wakker gelegen, zeggen vrienden in De Telegraaf. Alhoewel hij het tijdstip dat een en ander is uitgekomen, zelf had willen kiezen. “Ik doe er nu liever het zwijgen toe“, laat Geert bij monde van een woordvoerder weten. “Anders wordt er alleen maar meer over gepraat.” De moeder van Geerts zoontje Robijn, Manuela Sep, bij wie Geert al vorig jaar vertrok, koos er ook voor niet te reageren. Showbizzcollega Patty Brard: “Wat voor seksuele voorkeur je ook hebt, het zou in Nederland niet uit moeten maken.Gerard Joling vertelde donderdag in RTL Boulevard dat hij en Geert Hoes geen relatie hebben, maar wel met elkaar slapen. RTL Boulevard trok donderdag 921.000 kijkers (madl: 22.1%).

10X Amy Winehouse (TMF, 12:58) – TMF bracht donderdagmiddag in haar programma 10X tien clips van de veelgeprezen zangeres Amy Winehouse op het televisiescherm. Ook door haar collega’s wordt Amy de hemel in geprezen. “Ze is een van de beste zangeressen die ik ooit heb gehoord en een briljante liedjesschrijver. Een fantastisch talent“, zegt George Michael, via Televizier. Prince: “Ik draai haar nummer Love is a losing game constant. Ik ben een groot fan en wil graag meer met haar samenwerken.Elton John: “Ze is de beste performer en zangeres van haar generatie. Op het podium is ze de real deal, al vliegt ze soms uit de bocht. Het is net als bij Van Morrison of wijlen Nina Simone: je weet nooit wat je te wachten staat. De enige die Amy kan stoppen, is zij zelf.” 10X Amy Winehouse werd donderdagmiddag door 5.000 kijkers (madl: 0.7%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen