969.000 kijkers voor Crime Scene Investigation


De kijkcijfers van maandag 17 maart 2008 (SKO)

CSI: Crime Scene Investigation (RTL4, 20:30) – Sara Sidle is niet langer te zien in het populaire CSI. Hoofdrolspeelster Jorja Jox nam maandag in de achtste aflevering van weer het achtste seizoen afscheid van de serie. Schrijver Carol Mendelsohn heeft alvast goed nieuws voor de fans, want Jorja Fox (39 jaar) zal terugkeren in de serie. “Ja. Daar kan je op rekenen“, verklapt de ‘CSI boss’. “Ik weet niet of dat nog dit seizoen gebeurt, maar de fans hebben Sara Sidle niet voor het laatst gezien.

Toch vindt Carol Mendelsohn het jammer. “Het is echt rottig. Het is iets dat we al een tijdje konden zien aankomen, dus ik heb al een tijdje aan de gedachte kunnen wennen. Toen Jorja aangaf dat ze niet verder wilde – hoewel ik niets liever had dan dat ik haar voor seizoen 8 en 9 had – reageerde ik als familie: je houdt van iemand en respecteert ze en wil dat ze gelukkig zijn. Als dit het echte einde voor Sara Sidle in CSI was, zou ik de laatste maanden denk ik niet aangekund hebben. Maar dat is het niet. Jorja komt terug.” CSI scoorde maandag 969.000 kijkers (madl: 14.2%).

Grenzeloos Verliefd (NET5, 22:26) – Art Rooijakkers presenteerde maandag om half elf ’s avonds de eerste aflevering van het nieuwe programma Grenzeloos Verliefd op NET 5. Tien landgenoten die naar het buitenland vertrokken om bij hun liefde te wonen worden in deze serie gevolgd. De eerste aflevering was gewijd aan Jessica (28) die voor haar Rami (24) naar Jordanië emigreerde. “De vrijheid die je ervaart als je met je paard door de bergen en de woestijn rijdt, vind je niet in Nederland“, vertelt Jessica in Televizier. “Die wijsheid en dat heerlijke weer ook niet. Ik voel me hier thuis. Zijn familie staat erg voor mij open en ik voor hen. Natuurlijk is het wel eens wennen, maar ik kan en mag als Europese vrouw meer dan de lokale dames.” Grenzeloos Verliefd ging maandag met 379.000 kijkers (madl: 7.7%) van start.

Hotel (SBS6, 18:29) – SBS 6 heeft haar vooravond aangepast. Na de detectiveserie Monk is voortaan iedere werkdag om 18.30 uur de realityserie Hotel te zien, in plaats van het medische programma Medisch Centrum. De kijker ziet in Hotel wat er achter de schermen van drie drukke hotels van NH Hoteles gebeurt. “Veel gasten hebben geen idee wat er allemaal achter de schermen gebeurt, maar wij doen veel moeite voor hen. Dat mag best gezien worden“, vertelt stagiaire housekeeping Jessica aan TVgids.nl. “Het zal mij niks verbazen als sommigen denken dat de kamers zich vanzelf weer schoonmaken.” Waar Medische Centrum vorige week gemiddeld 370.000 kijkers trok, ging Hotel maandag met 351.000 kijkers (madl: 8.0%) van start.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen