1,6 miljoen kijkers voor De Nieuwe Uri Geller Uitslag


De kijkcijfers van zaterdag 15 maart 2008 (SKO)

Nieuwe Uri Geller Uitslag (SBS6, 22:14) – Uri Geller heeft een opvolger gevonden. Ramana wist zaterdagavond met zijn spannende acts de meeste stemmen te krijgen. “Je innerlijke mentale systeem is fantastisch“, sprak Uri Geller. Ramana wist te imponeren door zijn eigen jonge leerling Nando te laten zweven. Uri: “Jullie creëerden een mooie opschorting van de zwaartekracht. Goed gedaan.” De Nieuwe Uri Geller Uitslag werd zaterdag door maar liefst 1.600.000 kijkers (madl: 24.4%) bekeken bij SBS .

Ramana kreeg bijna 38 procent van de stemmen. Daarmee liet hij zijn concurrenten Hayashi en het duo Rob en Emiel achter zich. Hayashi greep maar net naast de titel. ‘Zwaardenman’ Hayashi deed in de finale een bloedstollende act met vaste gast Patty Brard, die wekelijks de mentalisten helpt bij hun acts. Zij is de enige in het panel die verzekerd is, mocht er iets gebeuren. “Ik krijg 1 miljoen euro als me iets overkomt. Waarom word ik daar nou niet rustig van…“, zei ze voorafgaand aan de show. De Nieuwe Uri Geller-finale scoorde 1.309.000 kijkers (madl: 20.1%).

Ik Hou van Holland (RTL4, 19:59) – Het nieuwe programma Ik Hou van Holland met presentatrice Linda de Mol werd zaterdag vrijwel even goed bekeken als de eerste uitzending van vorige week. Waar de eerste Ik Hou van Holland door 1.226.000 kijkers (madl: 19.2%) bekeken werd, scoorde de tweede aflevering 1.170.000 kijkers (madl: 18.3%). Linda wordt in Ik hou van Holland gewoon worden geregisseerd door haar ex-partner Sander. “Wij hebben alles samen heel goed kunnen regelen. De kinderen, de financiën. Alles. Dus samenwerken kunnen we vast ook wel weer. Sander en ik gaan heel vriendschappelijk met elkaar om“, vertelt ze in De Telegraaf. Linda heeft vreemde maanden achter de rug. “Ik ben samen met Jeroen op vakantie geweest. De eerste drie dagen zijn we achtervolgd door fotografen. Alsof Brad Pitt en Angelina Jolie in Portugal waren geland. Gelukkig gaat Jeroen er goed mee om.

Sister Act (KRO, Ned2, 20:14) – In het nieuwe Sister Act vragen zusters hulp voor het goede doel waarvoor ze zich inzetten. Zuster Agneta voert campagne voor stichting Moria, een opvanghuis voor jonge ex-gedetineerden in Nijmegen. “Mensen denken: eigen schuld, dikke bult. Onterecht, want ze kunnen door allerlei redenen het verkeerde pad zijn opgegaan. Opvoeding, verkeerde vrienden, een beetje puberen, ‘efkes’ blowen. Wat ik allemaal van ze gehoord heb, gewoon bij een gesprekje bij de afwasteil. Ik weet niet of ik ook niet het verkeerde pad was opgegaan in hun plaats“, vertelt Agneta aan De Gelderlander. Ze wil geen religieuze boodschap meegeven aan de kijker. “Ik doe dit vanuit een religieus gevoel, om te helpen. Maar ik probeer mensen niet te overtuigen van het geloof. Dat heb ik ook nooit bij de jongens gedaan. Tegen iemand die hier binnenkomt zeg je niet ‘bid maar goed’, maar die geef je eerst een boterham.” Sister Act ging zaterdag met 338.000 kijkers (madl: 5.4%) van start.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen