192.000 kijkers voor Waar is de Mol?


De kijkcijfers van maandag 25 februari 2008 (SKO)

Waar is de Mol? (Veronica, 22:31) – Het nieuwe programma Waar is de Mol? van Johnny de Mol was maandag voor het eerst te zien op Veronica. Direct na NCIS (460.000 kijkers) en Numb3rs (378.000 kijkers) trok de eerste aflevering 192.000 kijkers (madl: 4.0%). Johnny vindt het belangrijk hoe zijn bekende vader John de Mol denkt over de nieuwe interview- serie. Johnny vertelt: “Toen de eerste af- levering helemaal gemonteerd was, ben ik wel naar hem toegegaan om te kijken wat hij er van vond.

Johnny de Mol in De Wereld Draait Door: “Hij vond het een erg mooi programma. Mooi gemaakt en gedraaid. En een goede mix tussen lol, maar ook af en toe serieus. Ik was wel benieuwd naar wat hij er van zou vinden.” Als John de Mol het programma niet leuk had gevonden, had hij dat volgens Johnny gezegd. “En dan was het wel terug naar de montagetafel gegaan.” Maar: “Ik ben heel erg blij met het resultaat. Het is grappig, snel, leuk, maar af en toe ook serieus. Ik sta er helemaal achter.”

Big Love (NET5, 23:23) – De fans van Big Love waren woedend toen NET 5 er in januari voor koos om de Amerikaanse comedy een uur op te schuiven (van 21.30 naar 22.30 uur) om plaats te maken voor herhalingen van Friends. “Half elf is veel te laat“, vonden de liefhebbers. Na één week werd de beslissing teruggedraaid, maar sinds vorige week moeten de fans nóg langer wachten. Nu is Big Love pas om 23.30 uur te zien, ná een compilatie van Grey’s Anatomy en herhalingen van Friends. “Dan slaap ik meestal al”, roept ene Arwen. Een ander zegt: “Waarom Friends er weer tussen zetten? Die serie is al duizend keer herhaald. Het blijft wel leuk, maar zet het dan na Big Love ofzo.” Slechts een enkeling snapt de beslissing van NET 5: “Ze gooien Friends er tussen, omdat dat meer kijkcijfers trekt dan Big Love. Heel erg jammer, maar wel slim.” Big Love trok maandag 146.000 kijkers (madl: 6.3%).

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Op weg naar de finale van Idols komende zaterdag krijgen Nikki en Nathalie steeds meer fans achter zich. Nikki (24) zag zondag hoe de inwoners van haar woonplaats Sint-Oedenrode haar massaal toejuichten, nadat ze de avond ervoor de halve finale had bereikt. “Mensen liepen achter me aan en trokken aan me“, vertelt ze aan ANP. “Dat is nog niet eerder gebeurd.” Nathalie (26) merkt de toegenomen belangstelling in Rotterdam. “Ik ben een echt stadsmens en hou van shoppen. Als ik dat doe, hoor ik steeds vaker mensen gillen. Zelfs in het donker word ik herkend.” De fans geven de Idols-finalisten goede hoop, maar ook God is voor beide zangeressen belangrijk bij de zangwedstrijd. “God heeft mij geholpen“, zegt Nikki. “God is het allerbelangrijkste in mijn hele leven“, aldus Nathalie. Allebei proberen ze regelmatig te bidden, nu de finale dichterbij komt. Nikki en Nathalie waren maandag te gast in RTL Boulevard, dat 947.000 kijkers (madl: 20.5%) scoorde.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen