694.000 kijkers voor Hart in Aktie


De kijkcijfers van woensdag 19 september 2007 (SKO)

Hart in Aktie (SBS6, 20:29) – Natasja Froger is alweer aan haar derde seizoen Hart in Aktie toe. Voor het programma haalt de presentatrice graag alles uit de kast om de medemens te helpen. “Ik merk dat ik zelfs een beetje hebberig word. Wij hebben nauwelijks budget en zijn afhankelijk van al die lieve mensen die ons dingen cadeau geven“, vertelt Natasja aan TVgids.nl. “Ik moet soms behoorlijk kletsen om dat voor elkaar te krijgen, maar meestal krijgen we altijd wat we nodig hebben.

En soms krijgt ze zelfs meer. “Want ik heb gemerkt dat ik ook behoorlijk brutaal kan zijn. Dan ga ik niet met tien artikelen de speelgoedwinkel uit, maar met vijftien.” Zelf is Natasja blij met de meest kleine verrassingen. “Ik kan heel vrolijk worden van een sms’je of een kaartje. Persoonlijke aandacht maakt me gelukkig. Ik ben net zo blij met één klaproos die René voor me heeft geplukt, als met een hele bos. Laatst verraste hij me met een mooie foto van hem en de kinderen. Die lag naast mijn bed met daarbij de tekst ‘Nog even hard werken dan gaan we weer samen leuke dingen doen’. Dat vind ik geweldig.” Hart in Aktie werd woensdagavond door 694.000 kijkers (madl: 10.7%) bekeken bij SBS 6. (Foto: Ray Christian)

UEFA Champions League PSV – CSKA Moskou (NOS, Ned3, 20:39) – PSV is woensdag goed begonnen aan de Champions League. De Brabanders wonnen in groep G met 2-1 van de Russische ploeg CSKA Moskou. De Eindhovense doelpunten werden gemaakt door Danko Lazovic en Kenneth Perez. In de slotfase scoorde Vagner Love de 2-1. “Het was een moeilijke wedstrijd, maar het resultaat is een grote opsteker”, aldus PSV-trainer Ronald Koeman. De trainer van PSV zag wel zijn talentvolle middenvelder Ibrahim Afellay geblesseerd het veld verlaten. “We denken dat hij een gebroken teen heeft. Dat zou betekenen dat hij een paar weekjes is uitgeschakeld. Gelukkig bracht zijn vervanger Perez wat we van hem hadden verwacht. Dit PSV is wat jeugdiger vergeleken vorig seizoen, het moet nog iets rustiger in de volgende wedstrijden.” De wedstrijd PSV – CSKA Moskou werd woensdagavond door 1.944.000 kijkers (madl: 29.8%) bekeken op Nederland 3.

Silent Witness (KRO, Ned1, 21:27) – De KRO begon woensdagavond met alweer het tiende seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness. Volgens actrice Emilia Fox, bottendokter Nikkie Alexander in de serie, dankt Silent Witness het succes aan de ascinatie voor medische weetjes en de dood bij de kijkers. “Series als CSI drijven op dezelfde wonderlijke interesse van het publiek“, aldus Fox in BN/DeStem. Op de set lopen voortdurend forensisch deskundigen rond om erop toe te zien dat alle handelingen rond de autopsietafel, waarop de realistisch ogende poppen moeten worden ontleed, correct worden uitgevoerd. Bovendien moeten alle hoofdrolspelers van de serie een echte autopsie bijwonen. “Om je dood te schamen natuurlijk: je voelt je doodziek. Maar eigenlijk is er niet zoveel aan de hand. De artsen vertelden er zoveel bij dat het na een paar keer overgeven in feite heel fascinerend was”, aldus Fox. Silent Witness scoorde woensdagavond 734.000 kijkers (madl: 12.2%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen