Kijkcijfer voorspellen: So you wannabe a popstar

So you wannabe a popstar

Gerard Joling en Nance presenteren vanaf vanavond het nieuwe muziekprogramma So you wannabe a popstar bij SBS 6. Elf bekende Nederlanders die niet of nauwelijks kunnen zingen gaan de strijd aan met elkaar om uit te maken wie van hen de beste popster is. De popsterren in spé treden wekelijks op met een bekend nummer uit de hitlijsten en proberen zo een platencontract binnen te slepen. De kijkers en de jury bepalen wie er uiteindelijk afvalt in de sing off op zaterdagavond.

De elf bekende Nederlanders worden persoonlijk begeleid door coaches die hun sporen in de muziekindustrie ruimschoots hebben verdiend. De BN’ers krijgen dagelijks zang- en dansles en leren hoe ze het publiek moeten entertainen zodat ze vrijdagavond een topact kunnen neerzetten. Iedere week heeft een ander thema en de BN’ers zullen niet alleen solo, maar ook in duet en als voor- man of vrouw van een band moeten optreden. Hun optreden wordt beoordeeld door de kijkers en een vierkoppige jury in de studio.

Tanja Jess brengt vanavond het nummer Jump van Madonna ten gehore, Monique van der Werff zingt I’m Just a girl van Gwen Stefani, Erik Hulszebosch laat zijn versie van Ben Cramers De Clown horen, Sascha Visser zingt Everlasting love van Jamie Cullum, Hilbrand Nawijn zingt het duet Droomland van Paul de Leeuw en André Hazes, Geert Hoes brengt Stil in Mij van Van Dik Hout ten gehoren, Nelleke van der Krogt doet het nummer All of me, Roxeanne Hazes zingt I love rock and roll van Britney Spears, het nummer Come to my Island van KC and the Sunshine band wordt gezongen door Jochem van Gelder, Fajah Lourens laat Me and you can Cassie horen en Viktor Brand zingt tot slot het nummer She bangs van Ricky Martin.

Afgelopen maandag werd het soortgelijke programma Just the two of us van Tien door 427.000 kijkers bekeken. De eerste uitzending van So you wannabe a popstar staat vanavond geprogrammeerd tegenover onder meer het televisiegala ter ere van Joop van den Ende op Nederland 1, De Lama’s op Nederland 3 en Grijpstra en De Gier op RTL 4. Vorige week vrijdag werd Sterren dansen op het IJs met Gerard Joling en Nance door afgerond 1,4 miljoen kijkers bekeken bij SBS 6.

Kijkcijfer voorspellen werd maandag gewonnen door Allix (uitslag).

Hoeveel kijkers gaat So you wannabe a popstar vanavond scoren?

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen