Kijkcijfer voorspellen: Just the two of us (uitslag)

Just the two of Us (Tien)

Vlak na het Eredivisievoetbal in De wedstrijden, dat wekelijks door twee miljoen mensen bekeken wordt, gaat vanavond om 20.30 uur het nieuwe muzikale programma Just the two of us van start. Linda de Mol en Gordon presenteren in de eerste uitzending de negen bekende koppels. Zij zullen de komende weken strijden om wie de beste popster is. De kijker bepaalt wie er afvalt en wie doorgaat.

Met het programmeren van Just the two of us na het voetbal hoopt Tien veel voet- balkijkers vast te houden. De afgelopen weken werd het tijdstip op zondagavond ‘gebruikt’ door Je leven in de steigers, dat door een half miljoen kijkers bekeken werd. De André van Duin Show, eerder op zondag na De Wedstrijden, wist eveneens minder dan de helft van het aantal voetbalkijkers vast te houden. Met de grote amusementsshow Just the two of us hoopt Tien het tij te keren.

Aan de namen zal het niet liggen. Jan Joost van Gangelen, Edwin Evers, Beau van Erven Dorens, Mark van Eeuwen, Sonja Silva, Peggy-Jane de Schepper, Rick Brandsteder, Monique Smit en Bartina Koeman horen bij de BN’ers met middelmatig zangtalent. Zij worden gekoppeld aan de professionale zangers Edsilia Rombley, Berget Lewis, Ruth Jacott, Nurlaila Karim, Syb van der Ploeg, Thomas Berge, Monique Klemann, Xander de Buisonjé en René van Kooten.

De eerste uitzending van Just the two of us staat vanavond tussen 20.30 en 21.45 uur rechtstreeks geprogrammeerd tegenover onder meer het programma De Reünie op Nederland 1, het WK Schaatsen op Nederland 3, Crime Scene Investigation op RTL 5 en de Amerikaanse film Harry Potter 1 staat op het programma bij SBS 6.

Hoeveel kijkers gaat Just the two of us vanavond scoren?

Uitslag

Nancefan/Mariska – 800.000
Roland – 785.000

NOSM – 775.000 – zat met 0.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Just the two of us scoorde 775.000 kijkers.

Sandra – 755.000
Allix/Corné – 750.000

Met dank aan DannyLinkers.nl

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen