1,4 miljoen kijkers voor Wie is.. De Mol?


De kijkcijfers van donderdag 4 januari 2007 (SKO)

Wie is.. De Mol? (AVRO, Ned1, 20:33) – De eerste aflevering van een nieuwe reeks Wie is.. De Mol? (AVRO) werd gisterenavond door 1.358.000 kijkers (madl: 19.9%) bekeken op Nederland 1. Karel van de Graaf presenteert het avontuurlijke realityprogramma dit jaar voor de tweede keer. “Er heerste een wonderlijke stemming op de heenweg in het vliegtuig“, aldus Van de Graaf op de internetsite Tvgids Online. “Want het was nog maar acht weken na de crematie van Frédérique Huydts.

Van de Graaf: “Vervolgens kwamen we terecht in een snikheet Thailand, waar het niet alleen 40 graden was, maar ook de luchtvochtigheid enorm hoog bleek. Je bril besloeg als je naar búiten liep. Verder zat de koning zestig jaar op de troon, waardoor snelwegen waren afgezet en de stad waar we wilden draaien op z’n kop stond. Onze planning voor de eerste dag liep daardoor compleet in de soep.

Jouw vrouw, mijn vrouw (RTL4, 21:32) – Na de start van de Britse reportageserie Terug in je leeftijd (534.000 kijkers) bracht RTL 4 gisteren de eerste aflevering uit een nieuw seizoen van de Nederlandse Jouw vrouw, mijn vrouw. Daarmee trok de zender 721.000 kijkers (madl: 10.4%). Ook in dit seizoen van de realityserie verruilen vrouwen hun eigen gezin tien dagen voor dat van een ander. Een paar honderd vrouwen meldden zich aan en na een uitgebreide screening bleven er slechts twaalf over. “We zoeken naar vrouwen met een goede motivatie, die graag iets willen leren van het programma“, vertelt Saskia Lenferink, de eindredactrice van het programma. “Echte sloddervossen die graag willen zien hoe andere gezinnen het huishouden regelen; of vrouwen die vinden dat ze thuis niet genoeg gewaardeerd worden. Wij zoeken niet de meest extreme personen uit, maar de intensiteit is er bij ons daarom niet minder om.

Hart van Nederland (SBS6, 22:28) – SBS heeft Marc van der Ree (36) per 1 januari benoemd tot hoofdredacteur van Hart van Nederland. Van der Ree draagt in zijn nieuwe functie de verantwoordelijkheid voor zowel de vroege als de late editie van Hart van Nederland. Van der Ree volgt in deze functie Taco Rijssemus op, die is benoemd tot directeur van SBS Productions, het interne productiebedrijf van SBS waar naast Hart van Nederland ook het dagelijkse programma Shownieuws wordt geproduceerd. Marc van der Ree is sinds 1996 verbonden aan SBS, eerst als redacteur van Hart van Nederland en later als coördinator en eindredacteur. Verder werkte Van der Ree binnen SBS als eindredacteur van Shownieuws en was hij medeverantwoordelijk voor het opzetten van de vroege editie van Hart van Nederland . Van der Ree studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Hij studeerde af in 1995, met als specialisme media-en informatierecht, omroeprecht en uitingsvrijheid. Hart van Nederland werd gisteren door 1.313.000 kijkers (madl: 21.2%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen