592.000 kijkers voor Beauty en de nerd


De kijkcijfers van maandag 18 december 2006 (SKO)

Beauty en de nerd (RTL5, 21:31) – Fanny en Christophe en ook Erik en Rachael stonden gisterenavond na in totaal zeven afleveringen in de finale van het reality- programma Beauty en de nerd (foto), die 592.000 kijkers (madl: 8.7%) scoorde. Op eerste kerstdag komen alle beauties en nerds weer bij elkaar om na te praten over hun ervaringen. In de special Beauty en De Nerd: De Reünie wordt terugge- blikt op de tijd dat zij samen waren.

In Beauty en de Nerd: De Reünie, dat op maandag 25 december om 20.30 uur te zien is bij RTL 5, vertellen de beauties en de nerds of zij echt iets van elkaar geleerd hebben. Bovendien wordt aan de winnaars Rachael en Erik gevraagd wat zij met het geldbedrag van 25.000 euro gedaan hebben. Arjan en Erik Snippe, de Nederlandse tweeling uit het programma, krijgen volgend jaar een eigen show bij RTL 5. In Revenge Of The Nerds strijden zij op diverse terreinen tegen elkaar om de hoofdprijs. Revenge of the Nerds is komend voorjaar te zien bij RTL 5.

Katja vs de rest (BNN, Ned3, 22:09) – De laatste aflevering van het goed bekeken BNN-programma Katja vs de rest scoorde gisteren 594.000 kijkers (madl: 9.4%). In de laatste uitzending nam Katja Schuurman het op tegen presentatrice Daphne Bunskoek. Zij speelden de opdracht ‘Wie maakt het beste kerstspel?’. In eerdere uitzendingen nam Katja het onder meer op tegen Gordon, Wouter Bos, Patty Brard en Paul de Leeuw. Het is niet bekend of BNN volgend seizoen met een nieuwe reeks van Katja vs de rest komt. Wel maakte de jongerenomroep gisteren bekend dat zij in de eerste week van het nieuwe jaar vijf dubbele afleveringen van de soap ONM uit zal zenden. Van 1 tot en met 5 januari is ONM tussen 19.00 en 20.00 uur te zien op Nederland 3. “Het wordt dus dubbel genieten in de eerste week van januari“, aldus een woordvoerster. Speciaal voor de fans van de soapserie biedt BNN bovendien via de website onm.tv gratis ONM-skins aan. Dat zijn stickers voor op een mobiel of Ipod. ONM werd gisteren door 497.000 kijkers (madl: 9.1%) bekeken.

Shownieuws (SBS6, 19:26) – Zanger Gerard Joling schuift zijn mening over al het showbizznieuws uit binnen- en buitenland niet onder stoelen of banken in het SBS 6-programma Shownieuws. Ook over de politiek heeft Joling een ongezouten mening, liet hij onlangs in zijn column in Story blijken. Gerard gaf aan geschrokken te zijn van de opkomst van de SP. “De partij die weinig of niets wil doen aan onder meer het fileleed en een andere gedachte heeft over de hypotheekrenteaftrek. Het komt er straks op neer dat, als je hard werkt in dit land, je vooral zoveel mogelijk geld moet wegbrengen. Jan Marijnissen komt sympathiek over, maar wat een doodenge partij! De SP was vroeger namelijk maoïstisch (streng in de communistische leer).” Gerard feliciteert Geert Wilders met zijn overwinning, ondanks dat hij het niet altijd met hem eens is. “In elk geval één zetel meer dan GroenLinks, Femke ‘ga over me Hals’-ema. Dacht dat artiesten vals waren en veel roepen, maar dit groene schoothondje heeft zichzelf bewezen. Ze valt aan, is vals, maar heeft gelukkig een zetel minder.” Gerard wenst Balkenende veel wijsheid toe. “Ik had zelf gehoopt dat de VVD hoger zou eindigen, maar alle strubbelingen in de partij heeft ze helaas stemmen gekost. Laten we hopen dat dit nog goed gaat komen, zelf heb ik op Rita Verdonk gestemd.” De vroege Shownieuws werd gisteren door 486.000 kijkers (madl: 7.9%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen