549.000 kijkers voor Grey’s Anatomy


De kijkcijfers van dinsdag 12 december 2006 (SKO)

Grey’s Anatomy (NET5, 20:32) – De seizoensfinale van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy werd gisterenavond door 549.000 kijkers (madl: 8.2%) bekeken bij NET 5. In ‘Losing my religion’, de laatste aflevering van het tweede seizoen, was te zien hoe Izzie definitief afscheid moest nemen van haar verloofde Danny, George met Callie praatte over zijn gevoelens voor haar en Meredith een keuze moest maken tussen de getrouwde dokter Derek Shepherd en de jonge dierenarts Finn.

Losing my Religion was de voorlopig laatste aflevering van Grey’s Anatomy bij NET 5. In januari moet de ziekenhuisserie plaatsmaken op de dinsdagavond voor de nieuwe serie What About Brian, waarin alles om Brian (Barry Watson) draait. Al zijn vrienden hebben een relatie, op Brian na. Hij is 34 jaar en ondanks een aantal misgelopen relaties gelooft hij nog steeds in de ware liefde. Zijn probleem is dat hij stiekem verliefd is op Marjorie, de vriendin van zijn beste vriend Adam. Marjorie heeft op haar beurt stiekem gevoelens voor Brian, maar daar vertelt ze niemand iets over. Maar ook de koppels hebben zo hun problemen. Ondanks dat willen de vrienden niets liever dan dat Brian ook iemand vindt om zijn leven mee te delen. What About Brian is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij NET 5.

NOVA / Den Haag Vandaag (Nps/VARA/NOS, Ned2, 22:33) – De uitzending van NOVA / Den Haag Vandaag stond gisteren in het teken van de politieke onrust in Den Haag. De Kamer heeft vannacht een PvdA-motie van afkeuring aangenomen tegen demissionair-minister Rita Verdonk (VVD). Verdonk heeft de steun van het kabinet, dat zich nu overdag zal beraden op de situatie. “Dit is een kwestie van het hele kabinet“, zei Verdonk in de nacht van dinsdag op woensdag. De motie van afkeuring werd ingediend omdat Verdonk weigert de motie van de Kamer over de uitzetstop voor asielzoekers uit te voeren. De motie werd gesteund door de SP, GroenLinks, de ChristenUnie, D66 en de Partij voor de Dieren. Een linkse meerderheid wil een generaal pardon en in afwachting daarvan een uitzetstop. Maar Verdonk wil direct doorgaan met het uitzetten van asielzoekers die voor april 2001, onder de oude vreemdelingenwet, naar Nederland kwamen. De VVD-ministers stappen allemaal op als Verdonk met een motie van wantrouwen wordt weggestuurd, zo heeft VVD-leider Mark Rutte al laten weten. In de studio hield NOVA een gesprek met PvdA- burgemeester Peter Rehwinkel over het verschil tussen een motie van afkeuring en een motie van wantrouwen. NOVA scoorde gisteren 1.012.000 kijkers (madl: 17.8%).

De Gouden Kooi (Talpa, 19:30) – Miljonair Eveline heeft maandagavond op eigen initiatief De Gouden Kooi verlaten. Het vertrek kwam niet geheel onverwachts. Al wekenlang kampte de Ermelose met darmklachten en heimwee. Maandag hakte ze definitief de knoop door en pakte haar koffers. Tot groot verdriet van met name de vrouwelijke Miljonairs. Veel tijd voor tranen was er niet. Kort na het vertrek van Eveline stond de Miljonairs alweer een nieuwe verrassing te wachten: Huub maakte zijn rentree. Ruim 70 dagen geleden werd de 24-jarige Oldenzaler unaniem weggestemd. Uiterst lauw werd hij gisteren onthaald, maar Huub laat zich er niet door ontmoedigen. Zijn plan is glashelder: “Ik wil de koning van het universum worden.” Voorlopig moet hij eerst de ontslagronde zien te overleven. Die is alweer over zestien dagen. De Gouden Kooi werd gisterenavond door 387.000 kijkers (madl: 6.8%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen