Kijkcijfer voorspellen: Dancing on Ice finale (uitslag)

RTL 4 zendt vanavond de finale uit van Dancing on Ice. Redt Froukje de Both de Nederlandse eer?

Dancing on Ice (RTL4, 21.00 tot 22.00 uur) – Froukje de Both neemt het vanavond op tegen Kelly Pfaff en Staf Coppens in de finale van Dancing on Ice. “Het redden van de Nederlandse eer… Dat dat zo wordt gezien, is voor mij een enorme druk“, vertelt Froukje in De Telegraaf. “Ik begrijp dat het publiek Dancing on Ice ziet als een competitie tussen Nederland en België, maar ik ervaar dat niet zo. We zijn in drieënhalve maand samen trainen een grote familie geworden.

De Dancing on Ice-familie zal Froukje de komende tijd flink gaan missen. “Aan Kelly, Staf en de andere deelne- mers ben ik ontzettend verknocht geraakt. En vice versa. De intensieve trainingsdagen en het contact met elkaar zal ik enorm gaan missen. De kijkers zullen zich af en toe wel hebben verbaasd over de tranen die vloeiden. Zoals afgelopen week, toen John Williams werd weggestemd. Voor ons voelde dat echt vreselijk.

De populaire volkszanger Frans Bauer verzorgt vanavond het gastoptreden tijdens de live-finale van Dancing on Ice. Speciaal voor de ijsshow bindt hij de schaatsen onder en brengt hij zijn nieuwste hit ‘Un, dos, tres’ ten gehore. Ook alle afgevallen deelnemers van Dancing on Ice betreden tijdens de finale nog eenmaal het ijs. Aan het einde van de uitzending wordt de winnaar van Dancing on Ice 2006 bekendgemaakt: wordt het Kelly Pfaff, Staf Coppens of Froukje de Both?

Hoeveel kijkers gaat de finale van Dancing on Ice volgens jou scoren?

Uitslag Dancing on Ice

Wouter – 1.675.000
DEN V – 1.623.000

Nick en Richard – 1.600.000 – zaten met 9.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Dancing on Ice werd door 1.591.000 kijkers bekeken.

Michel – 1.575.000
Bea – 1.550.000

Met dank aan Danny Linkers

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen