714.000 kijkers voor Holland’s next top model


De kijkcijfers van maandag 16 oktober 2006 (SKO)

Holland’s next top model (RTL5, 21:32) – Sylvia, Sanne en Daisy strijden volgende week om de titel Holland’s Next Top Model. Ovo heeft het RTL-programma gisterenavond moeten verlaten. “Er moet toch iemand afvallen. En ik ben heel ver gekomen“, aldus Ovo in De Telegraaf. De 21-jarige Ovo gunt haar collega’s het beste in de finale. “Ik denk dat Sanne gaat winnen, zij krijgt bijna altijd goede kritiek van de jury. Ze is mooi, blond en jong.”

Volgende week maandag is de grote finale bij RTL5. “Maar ook Daisy maakt een kans, zij lijkt op een echt model.” Holland’s next top model werd door 714.000 kijkers (madl: 10.6%) bekeken. Recht tegenover de modellenwedstrijd werd de RTL Nieuws– special Groeten uit Uruzgan door 625.000 kijkers (madl: 9.2%) bekeken bij RTL 4. “Groeten uit Uruzgan is gemaakt vanuit het gezichtpunt van de Nederlandse militairen; het is een menselijke special. Maar ondertussen raak je wel beter over Uruzgan geïnformeerd“, vertelt presentator Roelof Hemmen. Nederland 1 was gisteren de best bekeken zender van Nederland met uitzendingen als het Journaal (1,9 miljoen kijkers) Radar (2,1 miljoen kijkers) en Spoorloos (2,3 miljoen kijkers).

P-Side (NPS, Ned2, 20:30) – Prem Radhakishun is sinds kort te zien als debatleider in het nieuwe programma P-Side. P-Side is een debatprogramma, geen PR-programma“, vertelt Prem bij TVgids Online. “Zo laten we Mark Rutte praten over armoede en komt deze week Femke Halsema aan het woord over veiligheid. Of om preciezer te zijn: de mate waarin de overheid in mag grijpen in het leven van de burger, zoals cameratoezicht en uithuiszettingen door wietplantages. Belangrijk is dat de burgers in de studio een ander standpunt moeten hebben dan de politicus.” De politieke kopstukken werken volgens Prem maar al te graag mee aan het programma: “Politici houden van debat en ze krijgen niet zo veel tijd om op tv echt over de inhoud te praten. Bovendien zijn we confronterend, maar hebben we wel respect voor de gasten: we laten ze wel uitpraten.” De presentator geniet met volle teugen van de campagne: “Ik ben fan van verkiezingsuitzendingen. Ik blijf ook wakker voor de Amerikaanse verkiezingen. Stemmen is het mooiste recht dat je als burger hebt. Dus ben ik dol op verkiezingen, ze zijn voor mij het toppunt van democratie.” P-side werd gisteren door 259.000 kijkers (madl: 3.8%) bekeken bij de NPS op Nederland 2.

RTL Boulevard (RTL4, 18:36) – Daphne Bunskoek is sinds gisteren weer te zien als presentatrice van RTL Boulevard. Bunskoek presenteerde Boulevard vorige week niet, in verband met een verkeersongeluk waarin zij betrokken was. Hierbij raakte een 20-jarige bromfietser zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis vervoerd. Bunskoek zelf raakte niet gewond. “Ik ben gewoon enorm aangeslagen, omdat ik het vreselijk vind voor de andere betrokkene in dit ongeval. Ik vind het gewoon heel vreselijk en ik hoop dat het goed gaat met die jongen“, liet Bunskoek vorige week weten. Inmiddels gaat het een stuk beter met de presentatrice. “Het gaat goed en met de jongen in kwestie na het ongeval van vorige week gaat het nog beter, want het gaat elke dag weer een stukje beter“, vertelde Bunskoek gisteren in RTL Boulevard. “Dus dat is goed nieuws. Ik hoop dat ‘ie er weer helemaal bovenop komt en dan gaat het met mij automatisch ook goed. Ik ben blij hier weer te zitten.” RTL Boulevard werd gisteren door 927.000 kijkers (madl: 19.8%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen