417.000 kijkers voor De Gouden Kooi


De kijkcijfers van woensdag 4 oktober 2006 (SKO)

De Gouden Kooi (Talpa, 19:30) – Talpa acht deelname aan De Gouden Kooi volledig de vertantwoordelijkheid van de kandidaten zelf, zegt een woordvoerder van de zender bij het ANP. Volgens twee PvdA-Kamerleden verwaarloost Natasia, één van de deelnemers aan het reality- programma, haar twee kinderen. In de kick-off van De Gouden Kooi was afgelopen weekeinde te zien hoe Natasia haar kinderen voor onbepaalde tijd verliet

Natasia geeft aan dat ze zich zeer weloverwogen heeft opgegeven voor het tv-programma“, aldus de woordvoerder van Talpa. “Wij hebben haar vooraf ook uitgebreid gescreend. Juist voor haar kinderen wil ze proberen om relatief snel geld te winnen. Wij zijn niet de zender om haar die kans te ontnemen.” De Gouden Kooi werd gisteren door 417.000 kijkers (madl:7.6%) bekeken. De afleveringen van maandag en dinsdag scoorden deze week respectievelijk 514.000 en 398.000 kijkers.

Criminal Minds (Veronica, 20:33) – In april van dit jaar werd de voorlopig laatste aflevering van de Amerikaanse misdaadserie Criminal Minds uitgezonden. De serie is nu terug bij Veronica. De zender brengt in totaal vijf nieuwe afleveringen op de buis. De eerste twee afleveringen werden gisteren achterelkaar uitgezonden. Criminal Minds draait om een speciaal FBI-team van profilers, dat jaagt op de gevaarlijkste seriemoordenaars. Actrice Mandy Pantinkin vindt niet dat de serie te gewelddadig is. “Ik ben juist een groot voorstander van psychische suspense in plaats van fysiek geweld op televisie, en ik denk dat dat het ook is“, aldus Pantinkin in de GPD-bladen. “Maar dat Criminal Minds veel overeenkomsten heeft met de werkelijkheid, daar kan ik ook niks aan doen. De serie gaat meer over het beëindigen van lijden en het red- den van levens en zelfopoffering van mijn personage, die intens gedreven is om het kwaad uit te bannen. CSI bracht de waarde van DNA-onderzoek onder de aandacht van een groot publiek, ik hoop dat deze serie mensen attent maakt, zoals de bom- men in Londen mensen wakker schudden. Ieders radar staat weer op scherp. Ieder- een kan slachtoffer worden van dit soort misdaden, jammer genoeg.” De aflevering ‘Somebody’s watching’ werd gisteren vanaf half negen door 394.000 kijkers (madl: 6.0%) bekeken. Aansluitend trok de aflevering ‘Machismo’ 447.000 kijkers.

Jensen! (RTL5, 22:26) – Jackass-er Johnny Knoxville en Jackass-oprichter en -regisseur Jeff Tremaine zijn vanavond (5 oktober) te gast in het praatprogramma van Robert Jensen op RTL 5. Johnny Knoxville, Chris Pontius, Steve O, Bam Margera en anderen komen namelijk weer samen om allerlei stunts uit te halen. De succesfilm Jackass – The Movie uit 2002 krijgt een vervolg en beleeft op 5 oktober haar Nederlandse première. Jensen praat met Johnny over zijn eerste filmpje dat hij ooit maakte voor Jackass waarbij hij zichzelf neerschoot. Ook gaan zij uitgebreid in op de nieuwe film Jackass Number Two, met nog meer grove stunts dan in de vorige film. “En Jensen zou Jensen niet zijn als hij Johnny niet naar zijn vermeende relaties met diva Jessica Simpson en supermodel Kate Mos zou vragen“, aldus een woordvoerder van RTL 5. Gisteren was de Vlaamse zanger Helmut Lotti te gast bij ‘Jensen!’. De late night talkshow werd door 439.000 kijkers (madl: 8.0%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen