344.000 kijkers voor Undercover Lover


De kijkcijfers van maandag 9 oktober 2006 (SKO)

Undercover Lover (Veronica, 20:34) – De eerste aflevering van Veronica’s nieuwe verleidingsshow Undercover Lover werd gisteren door 344.000 kijkers (madl: 5.1%) bekeken. Zes koppels worden in dit programma uit elkaar gehaald. De één wordt ‘undercover lover’ en verblijft in een villa met tien singles, de ander kijkt vanuit een andere villa machteloos toe. De undercover lover moet zich als single voordoen, want alleen dan kan men de hoofdprijs winnen.

De Vlaamse Véronique De Cock is de presentatrice in Villa 1, waar de Undercover Lovers verblijven. Tanja Jess is de vaste presentatrice van Villa 2, waar de wederhelften ’s avonds laat de beelden uit de andere villa zien. Tanja is blij dat zij Villa 2 onder haar hoede heeft. “Hier vinden de echte gesprekken plaats“, vertelt Jess in Televizier. “Ik vind het mateloos boeiend te zien wat de koppelhelften beweegt. Ze zijn welwillend om hun gevoelsleven met me te delen. De een is opener dan de ander, maar ze zijn geen van allen bang zich kwetsbaar op te stellen. Zo krijg je de echte mensen te zien. Ik denk dat je daardoor als kijkers wel van ze gaat houden.” Na Undercover Lover trok de datingshow Weet wat je date met Tatum Dagelet 277.000 kijkers (madl: 4.4%). De horrorserie Supernatural scoorde daarna 163.000 kijkers.

De Gouden Kooi (Talpa, 19:28) – Een dertigkoppige vriendengroep uit Eemnes is er afgelopen weekeinde in geslaagd om op het terrein van de villa uit het nieuwe Talpa-programma De Gouden Kooi te komen. Twee jongeren namen zaterdag een duik in het zwembad en op zondag liep iemand met de broek naar beneden door de tuin. “Hoe is het mogelijk dat je zo gemakkelijk een landgoed van 2,3 miljoen binnen kunt komen dat bekend staat als kooi? Het kost zoveel geld, maar de beveiliging stelt niets voor“, stellen de daders in De Gooi- en Eemlander. Het was een lolletje, zegt woordvoerder Tom. “We wilden de bewoners welkom heen in Eemnes, per slot van rekening zit daar een toekomstige dorpsgenoot. Onze favoriet is Nena. We hadden geen kwaad in gedachten.” Eén van de jongens verloor een mobiele telefoon op het terrein. “Toen we het nummer belden nam de bewaking op. De politie en de bewakers waren stomverbaasd dat we de telefoon met dertig man kwamen ophalen. We kregen een boete van 75 euro, dat is 2,50 euro per persoon.” Talpa gaat de beelden niet uitzenden op televisie. “Want het programma gaat om de onderlinge relaties van de bewoners“, aldus een woordvoerder van Talpa. De Gouden Kooi werd gisteren door 357.000 kijkers (madl: 6.5%) bekeken bij Talpa op tien.

Jensen! (RTL5, 22:32) – De Amerikaanse zanger Lionel Richie was gisteren te gast in de talkshow van Robert Jensen op RTL 5. Richie vertelde onder meer over zijn dochter Nicole en over zijn nieuwe muziekalbum. Het privé-leven van Nicole wordt uitvoerig beschreven in de bladen. Vorig weekeinde nog namen beiden daarom samen plaats op de sofa van Oprah Winfrey. Zowel Nicole’s eetproblemen als zijn kersverse album kwamen uitgebreid aan de orde. Richie in het AD: “De bladen schrijven zich rot over Nicoles uiterlijk. Maar ja, wat moeten ze dan? Ze publiceert geen boek, ze maakt geen muziek en ze speelt niet in een film. Logisch dat het dan daarover gaat. Er is niks anders. Natuurlijk maak ik me zorgen om haar gewicht. Maar ik weet dat ze geen anorexia heeft. Ze valt af door de intense druk die ze van de media voelt. Het hoort tegenwoordig bij de popcultuur. Je maakt een paar afleveringen van een serie (The Simple Life, red.) en pats: je bent beroemd. Voor het eerst op televisie op maandag, een bekende persoon op dinsdag. Al kan of doe je verder niets.” De aflevering van Jensen met als hoofdgast Lionel Richie werd gisteren door 469.000 kijkers (madl: 9.2%) op de late avond van RTL 5. Eerder op de avond scoorden nieuwe afleveringen van de programma’s Dat zal ze leren en Holland’s next top model respectievelijk 504.000 en 733.000 kijkers voor RTL 5.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen