335.000 kijkers voor Man en paard


De kijkcijfers van zondag 8 oktober 2006 (SKO)

Man en paard (Talpa, 20:30) – De eerste aflevering van de nieuwe komedieserie Man en paard werd gisteren door 335.000 kijkers (madl: 4.4%) bekeken. De serie was te zien na een uitzending van De Wedstrijden (1,1 miljoen kijkers), waarin een terugblik op de wedstrijd Bulgarije – Nederland te zien was. Van Man en Paard zijn vooralsnog zes afleveringen gemaakt. “Talpa is niet gek. Ze willen eerst kijken hoe het loopt“, vertelt Beau van Erven Dorens.

Beau speelt zichzelf in de serie. “Ik speel mezelf in mijn ergste vorm. Een volledig geflipte tv-presentator die zelfs faalt bij audities voor het openen van winkelcentra“, zegt Beau. De opnamen van Man en Paard begonnen twee weken na het ter ziele gaan van Beau’s nieuwsrubriek NSE. “Al vanaf mijn twaalfde schreef ik stukjes. Ik dacht dat ik was voorbestemd om journalist te worden. Via de radio kwam ik bij RTL terecht, in de hoek van het entertainment. Met NSE hoopte ik weer journalist te worden, maar uiteindelijk past de rol van entertainer me beter. Ik heb me erbij neergelegd dat ik nooit de nieuwe Philip Freriks word“, aldus Beau in BN/DeStem.

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever (SBS6, 21:01) – Justitie in Haarlem is een strafrechtelijk onderzoek begonnen tegen een 51-jarige medewerker van de politie Kennemerland. De man- die vorige week op nonactief is gesteld wegens ‘plichtsverzuim’ – blijkt te zijn betrapt op onzedelijk gedrag via internet, schrijft de IJmuider Courant. Peter R. de Vries besteedde gisteren in zijn programma uitgebreid aandacht aan de kwestie. De agent dacht contact te hebben gelegd met een 15-jarig meisje dat hij na seksueel getinte gesprekken uitnodigde voor een ontmoeting. Tijdens die ontmoeting zou het moeten komen tot seksuele handelingen. In werkelijkheid had de man geen contact met een minderjarig meisje maar met een mannelijke ‘pedofielenjager’.In het programma van Peter R. de Vries toonde korpschef Bob Visser zich geschokt. “Het is een onverkwikkelijke zaak. Het is moreel onjuist en het schaadt het aanzien van het politiekorps Kennemerland.” De man in kwestie gaf in de uitzending toe ‘dom te hebben gehandeld’. Peter R. de Vries, misdaadverslaggever werd gisteren door 733.000 kijkers (madl: 9.9%) bekeken.

Dancing on Ice (RTL4, 21:01) – RTL 4-presentator John Williams heeft de ijsvloer van Dancing On Ice gisterenavond moeten verlaten. In de skate off moest John Williams het opnemen tegen de Vlaamse Staf Coppens. De jury besliste dat Staf nog een week mocht blijven. John verliet de ijsvloer in tranen. “Ik ben heel ver gekomen. Dit had ik nooit verwacht“, vertelde John Williams na afloop. “Heb ook stiekem een weddenschap gesloten. Die verklap ik nu maar, want ik haal de finale toch niet. Als ik de finale zou halen, zou ik met mijn bruine billen op het ijs gaan.” Naast Staf Coppens, zitten ook actrice Froukje de Both en de Vlaamse Kelly Pfaff aanstaande zaterdag in de halve finale van Dancing on Ice. De result-show van de ijsshow trok gisteren 1.056.000 kijkers (madl: 14.0%). Nederland 1 was gisteren de best bekeken zender van Nederland. Vooral de programma’s Boer zoekt vrouw (2,7 miljoen kijkers) en De reünie (1,8 miljoen kijkers) werden goed bekeken op Nederland 1.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen