118.000 kijkers voor TMF Awards 2006


De kijkcijfers van vrijdag 13 oktober 2006 (SKO)

TMF Awards 2006 (TMF, 20:00) – Marco Borsato en Anouk zijn de grote winnaars van de TMF Awards. Borsato won behalve de prijzen voor beste single (‘Rood’) en beste popartiest ook het beeldje voor ‘beste Nederlandse zanger’. Anouk werd uitgeroepen tot de beste zangeres van Nederland en ook won ze de prijs voor beste rockartieste. De hoofdprijs in de internationale klasse was voor de Black Eyed Peas. Die popgroep kwam hun gewonnen prijs niet ophalen.

DJ Tiësto werd uitgeroepen tot beste dance artiest. Hij was ook genomineerd voor beste mannelijke artiest. “Maar het is natuurlijk logisch dat Marco Borsato die wint. Marco is veel meer een echte artiest“, vertelt Tiësto bij het ANP. De award voor beste dance gaat volgens de dj wel terecht naar hem. “Ik heb de laatste maanden met twee nummers in de top 5 van de hitlijsten gestaan.” Het verslag van de TMF Awards werd gisteren door 118.000 kijkers (madl: 1.8%) bekeken. Het verslag van de TMF Awards 2005 trok vorig jaar april nog 268.000 kijkers (madl: 4.1%).

Gewoon Jan Smit (TROS, Ned1, 21:30) – Pas over drie weken is er weer een nieuwe aflevering te zien van Gewoon Jan Smit, de realitysoap van zanger Jan Smit. Gewoon Jan Smit, dat gisteren door 1.151.000 kijkers (madl: 15.9%) bekeken werd, moet volgende week wijken voor het verslag van het Televizier Ring-Gala van de AVRO. Een week later staat een bezoek aan kroonprins Willem-Alexander op het uitzendschema van Nederland 1. Op vrijdag 3 november is de zevende van twaalf afleveringen Gewoon Jan Smit te zien. Tegenover de realitysoap van Jan Smit scoorde SBS 6 gisteren 1.638.000 kijkers (madl: 23.5%) met de liveshow van Sterren dansen op het ijs. Zanger Jody Bernal heeft een plaatsje weten te veroveren in de finale van de ijsshow. Wie zijn tegenstander zal zijn, wordt vanavond duidelijk. Dan strijden Hein Vergeer en Maud Mulder in de skate-off voor de andere finaleplaats.

Jensen (RTL5, 22:23) – Aanstaande maandag 16 oktober ontvangt RTL 5-coryfee Robert Jensen superster Borat in zijn dagelijkse praatprogramma Jensen!. De Kazachstaanse journalist Borat, een creatie van de Britse komiek Sacha Baron Cohen, is in Nederland ter promotie van zijn film ‘Borat Cultural Learnings Of Kazachstan’. “De uitzending begint direct al goed, als Jensen en Borat elkaar hartelijk begroeten door elkaar vrolijk naar het kruis te grijpen“, aldus een woordvoerder van RTL 5. Borat blijkt vooral gecharmeerd van de wangen van de presentator en complimenteert Jensen met diens ‘chubby cheeks’. “Ook de mensen in de zaal worden niet vergeten door Borat, die het publiek in rent nadat hij het volkslied van Kazachstan heeft gezongen en samen met Jensen zijn beroemde dansje heeft gedaan.” Jensen! werd gisteren door 334.000 kijkers (madl: 5.2%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen