1,1 miljoen kijkers voor Klasgenoten


De kijkcijfers van donderdag 12 oktober 2006 (SKO)

Klasgenoten (RTL4, 21:34) – Bastiaan Ragas was gisteren de hoofdgast in het programma Klasgenoten met Robert ten Brink. Ragas ontmoette in het programma zijn klasgenoten uit de zesde klas van de Josephschool in Lisse uit het jaar 1982/1983. Bastiaan was 24 jaar geleden al druk met muziek. Thuis en op school imiteerde hij zijn grote held Elvis Presley. In zijn ouderlijk huis nodigde hij regelmatig klasgenootjes uit voor speciale disco- avonden. Klasgenoten werd gisteren door 1.064.000 kijkers (madl: 16.4%) bekeken.

Vorige week donderdag (5 oktober) was Frans Bauer te gast in Klasgenoten. Die aflevering werd door ruim 1,6 miljoen kijkers bekeken. Dat is het hoogste aantal kijkers tot nu toe voor het nieuwe RTL 4-programma. Frans Bauer houdt op maandag 16 oktober een cd-presentatie in Breda. Oorspronkelijk zou de presentatie afgelopen maandag gehouden worden, maar dat ging niet door, de zanger is geveld door griep en oververmoeidheid. Bij een optreden zondagavond in Mechelen werd Bauer licht onwel en nu ligt hij in bed met griep. Volgende week donderdag (19 oktober) is Yvon Jaspers de hoofdgast in Klasgenoten, dat wekelijks om 21.30 uur te zien is.

ONM (BNN, Ned3, 18:59) – Over ONM-actrice Annelieke Bouwers, Sanne in de serie, doen de laatste tijd diverse geruchten de ronde. Zo werd geschreven dat Annelieke de opvolgster zou worden van Wendy van Dijk bij SBS 6. Daar is niets van waar, vertelt Bouwers in Televizier. “Dat zou ik ontzettend leuk vinden, maar ik zie het niet zo een-twee-drie gebeuren. Ik ben actrice en zangeres; presenteren is een heel ander vak“, vertelt Annelieke. Ook zou ze binnenkort bloot in de Playboy staan. “Ook zo’n gerucht dat we voor de battle met GTST de wereld in hebben geholpen. Zeg nooit ‘nooit’, maar ik denk dat ik het voorlopig niet ga doen; ik zie er het niet van in om mensen mijn hele lichaam te laten zien.” Annelieke heeft enige tijd geleden geroepen dat ze president van Amerika wilde worden. “Dat heb ik voor de gein eens gezegd in een interview. Het lijkt me wel interessant, maar ik ambieer niet echt een politieke carrière; ik ben blij dat ik heb bereikt wat ik wilde.” ONM trok gisteren 483.000 kijkers (madl: 10.3%). Aansluitend werd De Wereld draait door door 612.000 kijkers bekeken.

Pauw & Witteman (VARA, Ned1, 23:00) – De nieuwe talkshow van Jeroen Pauw en Paul Witteman is de afgelopen weken een succes gebleken op de late avond van Nederland 1. Pauw & Witteman werd gisteren door 799.000 kijkers (madl: 21.5%) bekeken. Televisierecensent Jos Kessels heeft echter geen goed woord over voor het praatprogramma. “In navolging van de gelukkig opgekraste Barend & Van Dorp kiezen Pauw en Witteman ook de gemakkelijkste weg“, schrijft hij in de GPD-bladen. “Heleen van Rooyen in de Playboy? Meteen uitnodigen. Dat de schrijfsloerie geen boek zou verkopen als ze er uitzag als Catherine Keijl doet er niet toe.” De VARA-talkshow De Wereld draait door noemt hij een voorbeeld van ‘de debilisering van de tv’. “Daar ontvangt Matthijs van Nieuwkerk om de haverklap discjockey Beelen. Vroeger zou je tegen zo’n jongen met de pet gezegd hebben: ga maar met die joint in de hoek zitten en steek hem desnoods in je kont, als je je kop maar dichthoudt.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen