799.000 kijkers voor Je echte leeftijd


De kijkcijfers van woensdag 13 september 2006 (SKO)

Je echte leeftijd (SBS6, 21:29) – De populaire gewichtsconsulente Sonja Bakker heeft lange opnamedagen achter de rug voor het programma Je echte leeftijd, waarin ze mensen van hun ongezonde levensstijl afhelpt. “Ik ben heel Nederland door gecrost, maar stress? Ik kan heel goed dingen loslaten“, aldus Bakker. Sonja Bakker zal de komende zeven weken te zien zijn in het programma, dat na vier televisieseizoenen is verhuisd van RTL 4 naar SBS 6.

Het programma is bij SBS 6 behoorlijk vernieuwd. De zender heeft hiervoor een formule aangekocht van het Engelse programma Change the day you die. De kandidaten krijgen in de nieuwe opzet dus ook hun levensverwachting te horen. Sonja Bakker is trots op de kandidaten. “Ik heb ze streng aangepakt, maar wel rechtvaardig. Dat ben ik in mijn praktijk ook. Ik durf de waarheid te zeggen en mensen vinden dat prettig. Daarbij is het ook een beetje spel, omdat het televisie is“, vertelt Bakker. Ze is zeer tevreden over haar tv-debuut. “Dit programma past bij me, omdat het medisch onderbouwd is. Hier kan ik mijn kennis verder uitdragen en praktische tips geven.” Je echte leeftijd werd gisteren door 799.000 kijkers (madl: 12.9%) bekeken.

De Afvallers (SBS6, 20:29) – De eerste aflevering uit de nieuwe reeks De Afvallers werd gisteren, voorafgaand aan Je echte leeftijd, door 705.000 kijkers (madl: 12.1%) bekeken bij SBS 6. Schaatsers Barbara de Loor en Gianni Romme zijn in het nieuwe seizoen als coaches te zien in De Afvallers. Op het moment duiken (ex-)schaatsers veelvuldig op in televisieprogramma’s. Annamarie Thomas danst op het ijs in Sterren dansen op het IJS, Bob de Jong en Bart Veldkamp liften door India in het programma Peking Express en Barbara de Loor en Gianni gaan nu aan de slag als gezinscoach in De Afvallers. “Er zijn inderdaad in één keer heel veel schaatsers in beeld“, vertelt Gianni Romme bij TVgids Online. “Dat is mede te danken aan het ongedwongen karakter van deze sporters, denk ik. Ik wil wel even benadrukken dat ik geen ex-schaatser ben: het feit dat De Afvallers goed te combineren was met mijn schaatscarrière is één van de redenen dat ik de klus heb aangenomen.

Numb3rs (Veronica, 22:18) – Een jaar geleden ging de misdaadserie Numb3rs met 253.000 kijkers (madl: 6.8%) van start op de late avond van SBS 6. Sinds enkele weken worden nieuwe afleveringen van de misdaadserie uitgezonden door Veronica. Rob Morrow speelt in de Numb3rs de talentvolle FBI-agent Don Eppes. Het 28-jarige wiskundig genie Charlie (David Krumholtz) is zijn broer. Beiden benaderen criminele zaken vanuit een heel andere invalshoek. Zo is Charlie met zijn wiskundige kijk op het leven in staat moordenaars op te sporen. Charlie gelooft dat alles in de wereld kan worden uitgelegd in cijfers, inclusief menselijk handelen. Zelfs Don, die standaard volgens de wet handelt, weet hij met cijfers te overtuigen. Numb3rs werd gisteren door 195.000 kijkers (madl: 3.8%) op de late avond van Veronica. In oktober start Veronica op de late avond met een nieuw seizoen van Tattoos en piercings. Deze reportageserie brengt mensen met het verhaal achter hun tattoo en of piercing in beeld. Tattoos & Piercings is vanaf 3 oktober iedere dinsdag om 22.15 uur te zien.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen