427.000 kijkers voor Invasion


De kijkcijfers van woensdag 12 juli 2006 (SKO)

Invasion (Veronica, 20:30) – De eerste aflevering van de mysterieuze Amerikaanse serie Invasion werd gisteren door 317.000 kijkers (madl: 8.4%) bekeken. Veronica zendt de komende weken dubbele afleveringen uit van de serie, die over de bizarre gevolgen van een orkaan in een dorp vlakbij de Everglades in Florida gaat. De Amerikaanse zender ABC programmeerde Invasion na de hitserie Lost. Zonder Lost zou Invasion er wellicht niet geweest zijn, vertelt uitvoerend producent en schrijver Shaun Cassidy in de GPD-bladen.

Cassidy: “Ik had de mazzel dat ik het idee voor de serie moest presenteren op de ochtend nadat de eerste aflevering van Lost was uitgezonden. Anders weet ik niet of er veel belangstelling zou zijn geweest voor een serie waarin elke aflevering zoveel vraagtekens overblijven. Het voortdurende mysterie is de overeenkomst met Lost, het grootste verschil is dat Invasion meer een thriller is rond een samengesteld gezin, maar wel met het tempo van de serie 24.” Na de pilot was gelijk de tweede aflevering te zien bij Veronica. Deze trok 427.000 kijkers (madl: 9.8%).

Feast India (LLiNK, Ned3, 19:51) – De zomerprogrammering op tv staat bekend om haar vele herhalingen en weinig vernieuwende programma’s. Deze zomer doorbreekt LLiNK deze traditie, liet een woordvoerder van de omroep onlangs weten. Sinds gisteren is het iedere woensdagavond tijd voor de Zomer van LLiNK. Met vijf nieuwe programma’s en documentaires wil LLiNK haar kijkers een zomer bieden vol inspirerende programma’s over cultuur, reizen en avontuur. Feast India opende de woensdagavond van LLiNK met 51.000 kijkers (madl: 1.4%). Feast India is een culinair reisprogramma over de meest beroemde steden van India. Rond 20.20 uur trok LLiNK 108.000 kijkers (madl: 2.9%) met het survivalprogramma Beyond Boundaries. Daaropvolgend werd het nieuwe reisprogramma LLiNK op reis met ex-6packer Froukje Jansen en MoveYourAss-er Johan Eikelboom door 161.000 kijkers (madl: 3.9%) bekeken. Na het Journaal, NOVA en de politieserie 55 Degrees north, trok LLiNK met een herhaling van BNN’s Warzone 94.000 kijkers (madl: 4.3%).

Hart van Nederland (SBS6, 22:31) – Hart van Nederland krijgt er in het najaar een extra editie bij in de vooravond. De vroege versie zal gepresenteerd worden door Gallyon van Vessem, Marlayne Sahupala en de nieuwe presentatrice Evelien de Bruijn. De Bruijn dankt haar nieuwe baan aan haar vriendin Marlayne Sahupala, vertelt ze bij Novum Nieuws. “Marlayne en ik kennen elkaar al van mijn vorige baan bij RTV Utrecht waar zij ook een programma presenteert. We kunnen het heel goed met elkaar vinden. Toen SBS een nieuwe presentatrice zocht heeft Marlayne me, zonder dat ik dat wist, opgegeven voor een screentest“, aldus De Bruijn. “Het leuke aan de nieuwe vroege editie is dat wij er als presentatrices meer van onszelf in kunnen leggen dan in de reguliere uitzending. We zullen bijvoorbeeld ook interviews doen, omdat er bij tijd en wijle ook studiogasten komen.” Hart van Nederland scoorde gisteren 1.406.000 kijkers (madl: 28.7%).

De afbeelding 
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen