(Uitslag) Kijkcijfer voorspellen: Hartenjagers

SBS 6 zendt vanavond de eerste aflevering uit van het datingprogramma Hartenjagers.

In deze datingshow zoeken kinderen van een alleenstaande ouder een partner voor hem of haar. Hartenjagers wordt gepresenteerd door Nada van Nie en is vanavond om 21.30 uur, na het darten, te zien bij SBS 6. Uiteindelijk kiest het kroost uit een aantal kandidaten twee finalisten. Die finalisten gaan logeren bij hun mogelijk nieuwe partner en diens kinderen. Het programma eindigt met een zogenoemde slot-date. De alleenstaande ouder wordt naar een restaurant gestuurd en moet daar afwachten welke finalist zijn of haar kinderen voor hem of haar in gedachten hebben.

Nada van Nie in het AD: “Kinderen kennen hun ouders natuurlijk door en door. Maar ze kijken toch op een andere manier naar een toekomstige partner dan die ouder zelf zou doen. Die let toch meer op lichamelijke aantrekkingskracht. Terwijl kinderen meer kijken naar hoe aardig en lief iemand is.”

“Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 12 was en ik weet dat je je als kind heel verantwoordelijk voelt voor je ouders. Je wilt dat die gelukkig worden.” Hoeveel kijkers gaat Hartenjagers volgens jou vanavond scoren bij SBS 6?

Uitslag

Anne – 582.000
Exxon – 533.000

Teejoo – 523.000 zat met 25.000 kijkers verschil het dichts bij het door SKO geregistreerde cijfer kijkcijfer. Hartenjagers werd door 498.000 kijkers bekeken.

– – 467.000
Frank – 415.000

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen