(Uitslag) Kijkcijfer voorspellen: Dancing with the Stars

RTL 4 zendt vanavond vanaf 20.00 uur de finale uit van het tweede seizoen van Dancing with the Stars.

Er zijn nog twee kandidatenkoppels over. Barbara de Loor en danspartner Marcus (foto) strijden vanavond tegen Winston Post en danspartner Euvgenia om de gunst van de kijker en de punten van de jury. Barbara de Loor vertelt in de GPD-bladen: “We zijn moe. De afgelopen tien weken hebben we geen rust gehad. Dit is mentaal heel zwaar voor mij. Ik heb wel aan topsport gedaan, maar dit is het heel anders. Ik moet nu dansen. Wel ben ik gewend om me te richten op

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen